04 / 05 / 2024

Ufuk Mahallesi kapalı pazaryeri

Ufuk Mahallesi kapalı pazaryeri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Maltepe Bağlarbaşı'na kapalı pazar yeri geliyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Mahallesi'nde inşa edilecek kapalı pazar yerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İzmir Buca'ya yeni kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, Ufuk Mahallesi'nde yeni bir pazar yeri inşa ediyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

İzmit Alikahya Kapalı Pazar Yeri yıl içinde tamamlanacak!

İzmit'in Alikahya Fatih Mahallesi’nde inşaatı devam eden Kapalı Pazar inşaatı hızla yükseliyor.

İzmit Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli atıldı!

İzmit Belediyesi'nin kentin Alikahya Fatih Mahallesi’nde hayata geçireceği Alikahya Kapalı Pazarı'nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Meram Kaşınhanı'na kapalı pazar yeri!

Meram Belediyesi, ülkemizin havuç ihtiyacının yaklaşık yüzde 65’ini karşılayan Kaşınhanı Mahallesi’ne kapalı pazar yeri kazandırdı. İnşaatı tamamlanma aşamasında olan tesis, kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

Kocasinan Fatih Mahallesi'ndeki pazar yeri yenilendi!

Kocasinan Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 2 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerini yeniledi. Her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulamasıyla yenilenen pazar yeri, yeni haliyle daha estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Ufuk Mahallesi kapalı pazaryeri Haberi

Ufuk Mahallesi kapalı pazaryeri


Buca’da kentin yaşam alanlarını yenilemeye yönelik sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan bir müjde daha geldi. Başkan Levent Piriştina, Ufuk Mahalle Muhtarı Osman Ertan’ı yeni yerinde ziyareti sırasında müjdeyi mahalle halkına bizzat kendisi verdi. Piriştina Ufuk Kapalı Pazaryeri’nin temelini Kasım ayı sonunda atacaklarını müjdeledi.

Başkan Levent Piriştina, pazaryeri projesini  Betontaş pazar yerinde yaptıkları gibi basketbol, voleybol ve tenis alanları oluşturarak  her gün yaşayan Pazaryeri haline getireceklerini belirtti.


4 bin 400 metrekare alan üzerinde konumlanacak pazar yerinin büfe, zabıta, mescit, WC ve otopark olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Piriştina, yaz tatillerinde basketbol, voleybol ve tenis kursları açarak, bölgeyi spor aktivitesi yönünden rahatlatacaklarını da dile getirdi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina konuyla ilgili olarak, “Kuracağımız üstü kapalı böylesi büyük...