15 / 05 / 2024

uğu dumankaya

uğu dumankaya

Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde konuşmacı olarak yer aldı...

TMSF’den Dumankaya mağdurlarına müjde!

TMSF 2016 yılında yönetimine el koyduğu Dumankaya İnşaat'tan konut satın alan vatandaşlara müjdeyi verdi. TMSF konu ile ilgili yaptığı açıklamasında projelerin tamamlanacağını vatandaşlara teslim edileceğini kaydetti.

Garip Adası'na 150 milyon Euro'luk proje!

8 bin kişinin mağdur olduğu Dumankaya ve Fi Yapı’daki yarım kalan projelerin tamamlanması için TMSF’nin kontrolünde Alman Drees&Sommer liderliğindeki konsorsiyumla el sıkışıldı. Garip Ada’yı alacak olan Alman konsorsiyum, projelerin tümünü 2.5 yılda bitirmeyi planlıyor. 

Dumankaya’yı Alman Drees&Sommer mı alıyor?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) darbe girişimi sonrası açılan FETÖ soruşturmaları kapsamında el koyduğu Dumankaya İnşaat'ın bitmeyen projelerini tamamlayacak Alman firmayla ilgili detaylar açıklandı. 

Mazaya Holding, Ritim İstanbul'u teslim ediyor!

Dumankaya Grubu Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) belirlediği yeni Yönetim Kurulu ile projelerinde kesintiye uğramadan devam ediyor.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Galatasaray sponsorluğu Dumankaya'nın satışlarını artırdı!

Galatasaray'a sponsor olan Dumankaya İnşaat, satışlarını 2014'e göre yüzde131 artırdı. 463 milyon lira ciro elde eden firmanın Gebze'deki projesi yetişseydi ciroları 680 milyon lirayı bulacaktı.

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya: Demokrasi yolunda önemli bir adım atıldı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya seçim sonuçlarını değerlendirdi.Uğur Dumankaya: "Türkiye demokrasisi açısından barış ve uzlaşma yolunda atılmış önemli bir adımdır” dedi.

uğu dumankaya Haberi

uğu dumankaya


Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde, Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya konuşmacı olarak yer aldı...


02 Aralık 2013, İstanbul- Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı konuşmada sektörde yetkin isimlerin olması gerektiğine vurgu yaparak, doğru kentleşmenin önemine değindi ve kentsel dönüşüm çalışmalarının bir “Uzlaşma ve Algı Yönetimi” olduğunun altını çizdi.


Dumankaya sözlerine şöyle devam etti. “Çok dinamik, 14 tane ili 1 milyonun üzerinde nüfusa sahip bir ülkede yaşıyoruz. Ekonomi ve kültürel hayatımızın büyük bir bölümü ise İstanbul’da bulunuyor. İstanbul doğal ve kültürel güzelliklere sahip bir şehir ancak ciddi bir planlama sorunu bulunuyor. İstanbul için doğru planlama çalışmaları çok önemli. Devletin bu...