08 / 05 / 2024

Uğur Aydoğan

Uğur Aydoğan

Özay Otel ve Turizm Sanayi Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Batıkan Zorbey Öztürk, Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Ali Uğur Özderici hangi görevleri yürüttü? Özderici GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Ali Uğur Özderici kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ali Uğur Özderici ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Uğur kimdir? Maliye Bakanlığında ne iş yaptı? Hangi şirketin yönetim kurulu başkanı oldu?

Ahmet Uğur hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığında hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Ahmet Uğur ile ilgili merak edilen her şey...

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Emiray Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiray Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli Uğur Aydoğan tarafından kuruldu.

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

İşte Oya Aydoğan'ın Ulus'taki evi!

Türk sinemasının usta isimlerinden Oya Aydoğan, Ulus'taki evinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Antika biriktirmeyi sevdiğini söyleyen Oya Aydoğan, mavinin uğur getirdiğine inanıyor.

Ahmet Edip Uğur'dan Ayvalıklılara müjde!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde düzenlenen Uluslararası Zeytin Hasat Festivaline katıldı. Festivalin açılış töreninde konuşan Başkan Uğur, Ayvalıklılara birbiri ardına müjdeler verdi.

Özay Otel ve Turizm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özay Otel ve Turizm Sanayi Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Batıkan Zorbey Öztürk, Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Uğur Aydoğan Haberi

Uğur Aydoğan

Özay Otel ve Turizm Sanayi Limited Şirketi 30 bin TL sermaye bedeli ile 26 Şubat 2015'te, Batıkan Zorbey Öztürk, Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.


Özay Otel ve Turizm Sanayi Limited Şirketi iş konusu;1-) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam,sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri  rafting,su  kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir,inşa...