09 / 05 / 2024

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Macit, Ceyhun Atakan, Cem Atakan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Mayıs'ta kuruldu.

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Celep İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Celep tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Bey Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Dinç tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurluevim Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Uğur Köroğlu tarafından kuruldu.

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Uğur İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cemal Uğur, Efecan Uğur ve Hasan Uğur ortaklığında kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1964 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Turan Uğur hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ertan Macit, Ceyhun Atakan, Cem Atakan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Uğur Betonarme İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-İNŞAAT       a- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut , işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak , satmak , kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak         b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, İşhanları , fabrikalar ,yollar, baraj ve göller, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,            tatil...