07 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya galatasaray

Uğur Dumankaya galatasaray

2015 sonunda Galatasaray'la yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla ses getiren Dumankaya'nın patronu Uğur Dumankaya, "Galatasaray bizi Türkiye markalar liginin en elit noktasına taşıdı" diyor.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya: BREXIT kararı inşaatta fırsat oluşturabilir!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, BREXİT sonrası para piyasalarında yaşanan dalgalanmanın inşaat sektörüne etkilerini değerlendirdi.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Yabancıya konut satışı yüzde 30’a kadar çıktı!

2015 sonunda Galatasaray'la yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla ses getiren Dumankaya'nın patronu Uğur Dumankaya, "Galatasaray bizi Türkiye markalar liginin en elit noktasına taşıdı" diyor.

Galatasaray ve Dumankaya'dan sponsorluk anlaşması!

Galatasaray, forma göğüs reklamı için Dumankaya İnşaat ile 2+1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya katıldı.

Dumankaya İnşaat ve Galatasaray'dan sponsorluk anlaşması!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kuru'u Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Galatasaray yeni sponsoru Dumankaya ile sözleşme imzaladı!

Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya anlaşmaya imza attı.

Dumankaya İnşaat basın toplantısı 30 Ekim'de!

Galatasaray’ın Süper Lig maçları için forma göğüs sponsoru Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketi Dumankaya İnşaat oldu. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Uğur Dumankaya’nın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni 30 Ekim Cuma günü gerçekleştir

Uğur Dumankaya: Forma sponsorluğu konusunda anlaşma yok!

Galarasaray ile gayrimenkul sektörünün önemli markası Dumankaya İnşaat forma sponsorluğu için görüşmeler yapıldığını daha önce duyurmuştuk.

Uğur Dumankaya'dan mütekabiliyet yasası açıklaması!

Nihat Zeybekci’nin yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söylemesi sektöre umut yarattı. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Dumankaya galatasaray Haberi

Uğur Dumankaya galatasaray

Gayrimenkul firması denince Dumankaya ilk akla gelenlerden biriydi. Son aylarda markanın bilinirliği daha da arttı. Çünkü firma adını Galatasaray’ın göğsüne yazdırdı. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Galatasaray etkisini daha anlaşmaya imza attıkları günden itibaren hissetmeye başladıklarını anlatıyor; “Galatasaray bizi sektörel ligden, Türkiye markalar liginin en elit noktasına taşıdı” diyor. Sponsorluk karşılığında kulübe ellerinde kalan konutları verdiler" eleştirilerine ise "Anlaşma bedelinin bir kısmı nakit, bir kısmı gayrimenkul olarak ödenecek. Galatasaray'la anlaşmamız bitmiş konutlar üzerinden. Bu konunun neden böyle büyütüldüğünü anlayamadık" diye yanıt veriyor.  



BEN FANATİK SPONSORUM!


İlk kez bir gayrimenkul firması 3 büyüklerden birine sponsor oldu. Nasıl oluştu bu fikir? 


Ben Galatasaray kongre üyesiyim. Normal bir sponsor değilim yani, fanatik sponsorum. Kale arkasından gelen, çocukluğumdan beri saatlerce maç kuyruğunda bekleyen taraftar...