06 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya günah keçisi değiliz açıklaması

Uğur Dumankaya günah keçisi değiliz açıklaması

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul maketini sergilediği Dubai Emlak Fuarı'nda Emlakkulisi.tv'ye önemli açıklamalar yaptı. İşte Dumankaya'nın gayrimenkul sektörüne dair yorumlarını izleyeceğiniz o video...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur derin dondurucu Anneler Günü'ne özel olarak 1000 TL indirimde! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur, 7 çekmeceli derin dondurucuya Anneler Günü'ne özel olarak 1000 TL indirim yaptı. Peki, Uğur derin dondurucu kaç TL? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Sinop Uğur Mumcu Meydanı 15 gün içinde tamamlanacak!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Uğur Mumcu Meydanı'nın 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Ahmet Edip Uğur'dan Küçüksan iddialarına cevap!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Uğur Dumankaya günah keçisi değiliz açıklaması Haberi

Uğur Dumankaya günah keçisi değiliz açıklaması

Dumankaya İnşaat olarak Dubai emlak fuarına 10 yıldır katıldıklarını söyleyen Uğur Dumankaya, bu yıl düzenlenen Dubai Cityscape Global 2014'te yaptığı açıklama ile gayrimenkul sektörünün tüketimi arttıran sektör olarak 'günah keçisi' ilan edilmesine sert çıktı. 


Uğur Dumankaya, Dubai emlak fuarını Emlakkulisi.tv'ye değerlendirdi...


"Dubai'nin ekonomisi gayrimenkule dayalı"


Dubai Cityscape Global 2014 fuarının 2008 yılındaki küresel ekonomik krizden önce daha büyük ve coşkulu olduğunu ifade eden Dumankaya, Dubai ekonomisinin gayrimenkule dayalı olduğuna vurgu yaparak Dubai Cityscape Global 2014'ü şöyle değerlendirdi;


Uğur Dumankaya'nın önemli açıklamalarını izlemek için tıklayın!