19 / 05 / 2024

Uğur Düzgün

Uğur Düzgün

Düzgün BAU İskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Özgür Turan, Ayhan İpek, Hıdır Düzgün, Kemal Düzgün ve Uğur Düzgün ortaklığıyla kuruldu...

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Uğur Ern Metal İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Ern Metal İnşaat Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Akbulut tarafından kuruldu.

Uğur Düzgün Haberi

Uğur Düzgün

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Gaziosmanpaşa Sokak Ender Zaim Apartmanı NO:19 Daire:4 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Özgür Turan, Ayhan İpek, Hıdır Düzgün, Kemal Düzgün ve Uğur Düzgün ortaklığıyla...