05 / 05 / 2024

Uğur Eğitim Kurumları 2015 yatırımları

Uğur Eğitim Kurumları 2015 yatırımları

BAHÇEŞEHIR Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel İzmir'de eğitime yeni yatırım yapacaklarının müjdesini vererek hedeflerinin dünyaya entegre olmuş bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Özel okul zamlarında son dakika! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Zam yapma hakları var!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Özel Eğitim Kurumları Yönetmeliği'nde zamlara yönelik tanımlama olduğunu ve özel okulların ara sınıflar için ''TEFE, TÜFE bölü 2 artı yüzde 5'e kadar zam yapma hakları var." dedi. 

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar ne iş yapmaktadır?

Uğur Bayar kimdir? Uğur Bayar'ın eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Uğur Bayar'ın kim olduğu ve Uğur Bayar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

TEB’den Eğitim Harcamalarınıza 400 TL’ye Varan Bonus! Okullar açılınca çok işinize yarayacak

TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1-28 Şubat tarihleri arasında eğitim kurumlarında tek seferde yapacağınız 20.000 TL-50.000 TL arası eğitim ödemesine 200 TL bonus, 50.000TL üzeri eğitim harcamanıza 400 TL bonus kazanma fırsatını kaçırmayın!

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askan Eğitim Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Uğur, Mert Osman Bayrak, Murat Ateş ve  Serdar Oral tarafından kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Eğitim Kurumları 2015 yatırımları Haberi

Uğur Eğitim Kurumları 2015 yatırımları

BUEK Başkanı Enver Yücel, İzmir'e 30 milyon TL yatırım yapacaklarını söyledi. Amerika, Almanya ve Gürcistan'da da eğitim yatırımları olduğunu ifade eden Yücel, "İzmir'de büyümeye devam ediyoruz. İzmir'de bir Uğur Anadolu Lisesi, dört Uğur Temel Lisesi, bir Uğur Ortaokulu ve iki Bahçeşehir Koleji'ne, önümüzdeki eğitim döneminde yenileri de eklenecek. Temel liseleri kampüslere dönüştürerek, ana okuldan liseye uzanan yeni Uğur Eğitim Kurumları için inşaatlara başladık" dedi. Yücel, "Türkiye genelinde 20 Uğur Anadolu Lisesi, 80 temel lisemiz bulunuyor. Temel liseleri kampüslere dönüştürmeye başladık, önümüzdeki yıl farklı şehirlerde 13 kampüsümüz tamamlanmış olacak" dedi. 


Yurt...