19 / 05 / 2024

Uğur Kuloğlu

Uğur Kuloğlu

Kuloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Kuloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidye Caddesi, Ümit Apartmanı'nda kuruldu.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Uğur Koyunoğlu, STFA İnşaat Grup Başkanı oldu!

STFA İnşaat Grubu Başkanlığı’na atanan Uğur Koyunoğlu, 12 Temmuz 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Kuloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Kuloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidye Caddesi, Ümit Apartmanı'nda kuruldu.

Uğur Ekşioğlu’nun otobiyografisi kitap oldu!

Yaklaşık bir yıl önce aramızdan ayrılan, iş ve spor dünyasının çok yakından tanıdığı, sevilen isim merhum Uğur Ekşioğlu’nun, vefatından önce kaleme aldığı otobiyografisi “Kendi İşini Kendin Bul”, İnkilâp Kitabevi etiketiyle 6 Ekim’de okuyucu ile buluşacak

Uğur Karaibrahimoğlu mimarlarla buluştu!

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, “Mimarlık, Yaşam, Kent, Kültür” konulu söyleşiye katıldı. Karaibrahimoğlu katılımcılara, 52 yıllık mimarlık tecrübelerini, mesleki zorlukları ve üretken olmanın faydalarını aktardı.

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi için cenaze namazı öncesi kulüp binasında tören düzenlenecek.Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek. Cenaze namazı öncesi saat 11.00'de Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlenecek.

Can Ekşioğlu'nun babası Uğur Ekşioğlu vefat etti!

Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu'nun babası ve Koç Grubu’nun tarihinde önemli bir yeri olan eski CEO’lardan Uğur Ekşioğlu, tedavi görmekte olduğu Amerikan Hastanesi’nde hayata veda etti.

Uğur Akdemir: Güzelbahçe'yi atık merkezi haline getirmeye çalışıyorlar!

Güzelbahçe Karadenizliler Dernek Başkanı Uğur Akdemir, "Güzelbahçe'nin adına ne çöp yakışıyor ne de mezbaha... Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe'nin adına yakışır bir biçimde kalması için çalışın" dedi

Uğur Kuloğlu Haberi

Uğur Kuloğlu

Kuloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Kuloğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidye Caddesi, Ümit Apartmanı'nda kuruldu.  


Kuloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Mimarlık 1. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak.Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek....