01 / 05 / 2024

Uğur Morgül otel

Uğur Morgül otel

Girişimcilik öyküsü denizcilikte başlayan ve turizmle devam eden Karadenizli bir ailenin ikinci kuşak temsilcisidir... İngilizce işletme okumasına rağmen kariyerine turizm alanında yön vermeye karar verir.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu, üstün teknolojiye sahip teknik donanımı sayesinde et, sebze ve meyveleri en sağlıklı şartlarda besin değerlerini koruyarak muhafaza eder. Peki, UED 5175 DTK derin dondurucu kaç litre? İşte detaylar...

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de derin dondurucu denilince akla ilk gelen isim olan Uğur derin dondurucular en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Morgül otel Haberi

Uğur Morgül otel

Bulaşık da yıkar, yatak da yapar... 

Patronun oğlu diye hiçbir ayrıcalık gösterilmez. 1998'de adım attığı sektörde basamaklaıı bireı biıeı çıkaı ve 25 yaşında genel müdüı olur... Bir yandan aile şirketi olan Haliç Otelcilik'teki görevine devam eden Uğur Morgül, 2012'de de kendi otellerinin patronu olma düşüncesiyle yeni bir yol seçer. Dila Otelcilik'i kuran Morgül. Çeşme'de 'Aşk Oteli' olarak bilinen Sisus'u satın alır. 

Butik otelcilik alanında büyümeyi hedefleyen Uğur Morgul, Sisus'u önce ulusal, ardından da uluslararası bir marka haline getirmeyi planlıyor. 

Dila Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Haliç Otelcilik Genel Müdürü olan Uğur Morgül ile turizm sektöründeki büyüme hedefleri ve girişimcilik öyküsünü konuştuk. 

Aslen Rizeli olan ve istanbul'da yaşayan Uğur Morgül, son yatırımla birlikte de artık İzmirli... 



HER BİRİMİN SUYUNU İÇTİ 

¦ Ailenin Türkiye'nin ilk...