29 / 04 / 2024

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu, üstün teknolojiye sahip teknik donanımı sayesinde et, sebze ve meyveleri en sağlıklı şartlarda besin değerlerini koruyarak muhafaza eder. Peki, UED 5175 DTK derin dondurucu kaç litre? İşte detaylar...



Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu, üstün teknolojiye sahip teknik donanımı sayesinde et, sebze ve meyveleri en sağlıklı şartlarda muhafaza eder.

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Toplam hacmi 175 litre olan ürün, 41 dB ses seviyesiyle sessiz bir çalışma performansı gösterir. Günlük 9.5 kg dondurma kapasitesine sahiptir. Fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra 5 çekmeceli dikey tasarımı ile şık bir görünüm sergiler ve fazla yer kaplamaz. Kap yönü değiştirme özelliği kullanımda büyük bir avantaj oluşturur.

Tüm bölmelere eşit şekilde dağılan soğuk hava besinlerin erimesine ve bozulmasın izin vermez. Gıdaların tüketim ömrünün uzamasını sağlayan soğutma teknolojisiyle öne çıkan model sayesinde sebze ve meyveler ilk tazeliğini korumaya devam eder. Tavuk, balık, kırmızı et ürünleri besin değerlerini kaybetmeden ve kokuları birbirine karışmadan saklanır.

Kullanışlı Çekmeceler
Uğur dikey derin dondurucu 5 çekmecesi sayesinde gıdaları düzenli ve rahat bir şekilde saklar.

Doğa Dostu
Uğur derin dondurucuda bulunan R600a ozon dostu gaz, uluslararası çevre düzenlemelerine uygundur ve ozon tabakasına zarar vermez.

17 Saat Koruma  
Cihaz, elektrik kesintilerinde yiyecekleri 17 saate kadar bozulmadan saklamayı sürdürür.

Peki, 5 çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu fiyatları ne kadar? Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu en uygun nerede?

 


Geri Dön