12 / 05 / 2024

Uğur Mumcu Mahallesi aile sağlığı merkezi

Uğur Mumcu Mahallesi aile sağlığı merkezi

Sultangazi'de Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde hizmete giren aile sağlık merkezleri, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak faaliyetlerini yürütecek.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Kartal'daki 2 bina boşaltıldı!

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi, Düzey Sokak'ta yer alan Irmak Apartmanı’nın otoparkına ait istinat duvarının çökmesinden sonra bölgede yer alan 2 bina boşaltıldı.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 2 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 21 Mayıs 2018 tariginde askıya çıkarıldı. 

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Sultangazi kent meydanı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı'na ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Sultangazi'de tescil dışı alana ilişkin imar değişikliği askıda!

Sultangazi İlçesi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Sinop Uğur Mumcu Meydanı 15 gün içinde tamamlanacak!

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Uğur Mumcu Meydanı'nın 15 gün içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Uğur Mumcu Mahallesi aile sağlığı merkezi Haberi

Uğur Mumcu Mahallesi aile sağlığı merkezi


Sultangazi'de sağlık alanında yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Sultangazi Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmaları devam ederken, ilçedeki aile sağlık merkezlerinin sayısı da artıyor. Gazi Mahallesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde; Gazi ve Uğur Mumcu Mahallelerinde 2, Gaziosmanpaşa ilçesinde ise 1 eğitim tipi aile sağlık merkezi hizmete girdi.


Aile sağlık merkezlerinin toplu açılış törenine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Beyoğlu Bölgesi Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Erol Kısmet, İlçe Sağlık Müdürü Emrah Eray ile sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, sağlık alanında yapılan yatırımlarının önemine dikkat çekti.


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yaptığı konuşmada göreve geldiğinde 12 olan aile sağlık merkezinin sayısının 27'ye yükseldiğini söyledi. Başkan Altunay, "Sultangazi Belediyesi olarak sağlık alanında...