29 / 04 / 2024

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Uğur Gayretli tarafından kuruldu. 

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Kılıç Turizm Ve Organizasyon Hizmetleri Gıda Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kılıç tarafından kuruldu.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Global Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Raja'ı Kefah R. Najım ve Uğur Yaprak ortaklığında kuruldu.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Uğur Yapı İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Uğur  Kaya tarafından kuruldu. 

Deniz GYO, Gündem Otel Turizm'i devraldı!

Deniz GYO sermayesinin ve oy haklarının yüzde 100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı Gündem Otel Turizm A.Ş.'yi devraldı...

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Uğur Gayretli tarafından kuruldu. 

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi kuruldu!

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi, Adnan Ayar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Portakal Yokuşu Caddesi'nde kuruldu.

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Uğur Gayretli tarafından 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkilerkonu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemekve diğer hizmetlerini yerine getirmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işle


Uğur Otel Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres; KOCATEPE MH.ŞEHİT MUHTAR BEY CD.HOTEL KERVANSARAY N.49/1...