02 / 05 / 2024

Uğur Taşçı

Uğur Taşçı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Uğur Polat: Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı açıklamada, Malatya'ya 210 bin metrekarelik taşınmaz kazandırdıklarını söyledi.

Nurol Holding CEO'su Uğur Doğan görevinden ayrıldı!

Nurol Holding'te altı yıldır CEO koltuğunda oturan Uğur Doğan, geçtiğimiz hafta bu görevinden ayrıldı. 2011'de Nurol Holding'in kaptanlığını üstlenen Uğur Doğan, yöneticiliği sürecinde grubun cirosunu 900 milyondan 2016 yılında 4,9 milyar TL'ye taşıdı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Edip Uğur: Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Edip Uğur, şehri 2040’ta 600 bin nüfusa ulaşacağını düşünerek planladıklarını vurguladı. Uğur, “Yeni konut alanlarına, ticaret merkezlerine ihtiyacımız var. Balıkesir cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi yenilendi!

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, o evi restore ettirerek şehidin ailesine teslim edecek.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi restore edildi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın Nizip’te restore edilen evinde incelemelerde bulundu.

Şehit üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesinin evi restore edilecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur NDT Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Köse tarafından 20 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Pendik, Kaynarca Mahallesi, Çayır Başı Sokak'ta kuruldu.

Ahmet Edip Uğur: Ayvalık'ı dünya markası yapacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Uğur Dumankaya: Gençlerden ilham alıyoruz!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Dumankaya İnşaat’ın sektördeki yenilikçi ve vizyoner duruşunu katılım gösterdiği üniversite ve iş adamları dernekleri toplantılarında gençlerden aldığı ilham ile geleceğe taşıyor.

Uğur Taşçı Haberi

Uğur Taşçı


Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı, babasına hediye etmek için satın aldığı evi restore edemeden şehit düşmüştü. Bunun üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin şehidin hayalini gerçekleştirerek eski yapıya sahip olan binayı aslına uygun şekilde restore ettirdi. Hazır olan evin anahtarı, şehidin annesi Emel ile babası Mehmet Taşçı’ya teslim edildi. Aileyi ziyaret eden Fatma Şahin, şehidin annesi Emel ve babası Mehmet Taşçı ile bir süre sohbet etti.


Ülke toprakları üzerinde oynan kirli oyunların tutmamasının nedeninin bölge insanının iman gücünden kaynaklandığını anlatan Fatma Şahin, "Şehit ailesinin dimdik durması, iman gücüyle durması bizim ne kadar imanlı ve inançlı birer birey olduğumuzu gösteriyor. Eğer bu iman gücü olmasaydı bu topraklar üzerinde yıllar öncesinde yapılan kirli hesaplar tutmuş olacaktı. Ama...