02 / 05 / 2024

uğur tatlıcı tat towers

uğur tatlıcı tat towers

TAT Towers'ın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılmasını isteyen mirasçılara tepki gösteren Uğur Tatlıcı, gazetelere ilan vererek "Eğer bu iddialar bilimsel açıdan gerçekse eser hakkında gereğinin yapılmasını talep ederim" dedi...

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!

2009 yılında vefat eden ve geride 3 milyar dolarlık servet bırakan Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’sa bulunan Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye b

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baldinotti Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Tatlıcı tarafından kuruldu.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

İnşaat mühendisi Uğur Ersoy'dan çarpıcı deprem uyarısı!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisleri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Ersoy, Gaziantep'te verdiği "Ülkemizde Deprem Sorunu Üzerine İnceleme" konulu seminerde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Uğur Barış Karabulut: Kanal İstanbul 'Kanal' değil 'Kente Kanal' projesidir!

Başakşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Uğur Barış Karabulut, Kanal İstanbul Projesine dair çarpıcı açıklamalar ve sorularda bulundu...

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Spor Tesisi açıldı!

Sarıyerli Üsteğmen Uğur Taşçı’nın ismi verilen park ve spor kompleksi Ferahevler ’de Şehit'in ailesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve futbolcuları ile Sarıyer halkının katıldığı törenle açıldı.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Mehmet Salih Tatlıcı’nın miras davası sürüyor!

Mehmet Salih Tatlıcı’nın oğlu Uğur Tatlıcı, babasının koleksiyonunda yer alan tabloları bağışlamak için talepte bulundu. Mirası yöneten mahkemeye dilekçe gönderen oğul Tatlıcı, elde edilecek gelirin UNİCEF’e bağışlanmasını istedi.

uğur tatlıcı tat towers Haberi

uğur tatlıcı tat towers
TAT Towers'ın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılmasını isteyen mirasçılara tepki gösteren Uğur Tatlıcı, gazetelere ilan vererek "Eğer bu iddialar bilimsel açıdan gerçekse rahmetli babam Mehmet Salih Tatlıcı'nın yaptırdığı bu eser hakkında gereğinin yapılmasını talep ederim" dedi. İşadamı Mehmet Salih Tatlıcı'nın ölümünün ardından iki eşinden olan çocukları arasında başlayan miras kavgası sürüyor....