21 / 05 / 2024

Uğur Yağız Saral

Uğur Yağız Saral

ESM Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedanur Tellioğlu, Abdullah Enes Kılıç, Uğur Yağız Saral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu.

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, 6756 ada, 12 parselin Sağlık Tesisine Alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 19 Haziran 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Uğur derin dondurucularda şimdi al sonra öde kampanyası! Uğur Soğutma 9 Ekim 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda 3,355 TL’den başlayan özel fiyatlara ek şimdi al sonra öde kampanyası var. Yapacağınız Uğur derin dondurucu alışverişlerinizde ödemeyi 1 ay sonrasında yapmaya başlayabilirsiniz.

Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultangazi ilçesi, Uğur Mumcu Mahallesi, Kent Meydanı Revizyon Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor!

İzmir'de yaşanan depremde  Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, İzmir'de ev bulmakta zorlandığını dile getirdi. 

Uğur Yağız Saral Haberi

Uğur Yağız Saral

ESM Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedanur Tellioğlu, Abdullah Enes Kılıç, Uğur Yağız Saral tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Mayıs'ta kuruldu. 


ESM Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar:    1.        İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.  2.        Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar,...