17 / 05 / 2024

Uğur Yiğit

Uğur Yiğit

Alaçatı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yiğit, Hüzeyin Yiğit ve Uğur Yiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Dolara sessiz sedasız yapılan müdahaleyi ünlü ekonomist Uğur Gürses açıkladı!

Dolar kuru son günlerde agresif bir şekilde yükseliş göstererek 15 TL’yi geçti. Vatandaşın gözü kulağı dolar kurunda yaşanacak hareketlilikteyken ünlü ekonomist Uğur Gürses’ten bir açıklama geldi. Gürses Twitter hesabından dolar kuruna yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Kadıköy projesi 2016'da başlayacak!

Sinanlı-Yiğit Ortaklığı, Fikirtepe’deki en büyük dönüşüm arazisinde yapacakları projenin inşaatına 2016’nın ilk çeyreğinde başlayacak. Reşit Sinanlı, “Kadıköy’ün alıştığı tarz olduğu için rezidans yerine apartman yapacağız” dedi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group'tan Fikirtepe'ye 300 milyonluk yatırım!

Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı, Sinanlı Yapı ve Yiğit Group ortaklığında gerçekleştirecekleri 'Kadıköy' projesinin hem lokasyon hem de içinde bulundurduğu özellikler ile bölgenin en iddialı projesi olacağını söyledi.

Yiğit Group Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Cuma Yiğit'in başında bulunduğu Yiğit Group en son Fortis projesi ile öne çıktı. Ailenin et işi de var. Kadıköy Fikirtepe'deki 300 milyon TL'lik kentsel dönüşüm proje ise birkaç ay içinde start alacak.

Uğur Akdemir: Güzelbahçe'yi atık merkezi haline getirmeye çalışıyorlar!

Güzelbahçe Karadenizliler Dernek Başkanı Uğur Akdemir, "Güzelbahçe'nin adına ne çöp yakışıyor ne de mezbaha... Başkan Kocaoğlu, Güzelbahçe'nin adına yakışır bir biçimde kalması için çalışın" dedi

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç yarın IRENEC 2014’te!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç IRENEC 2014’te!

Uğur Kılıç bu yıl 4’üncüsü düzenlenen IRENEC 2014 – 4. Uluslararası yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak.

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç IRENEC 2014’te!

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, IRENEC 2014 – 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı ve Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Türkiye’de Güneş Enerjisi Sektörü ve Geleceği” konulu oturuma katılacak...

Uğur Yiğit Haberi

Uğur Yiğit


Alaçatı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yiğit, Hüzeyin Yiğit ve Uğur Yiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 27 Mart'ta kurulan Alaçatı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alaçatı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Tuna Sokak,...