02 / 05 / 2024

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat adres

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat adres

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Yapısal İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında komşu gürültüsünü  kaleme aldı. Peki komşu gürültüsüne karşı ne yapılabilir? 

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Güneş tarafından kuruldu. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları!

Yatırım fırsatlarının sunulduğu Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip...

Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı!

Erzurum’da yapımına 2012 yılında başlanan, Atatürk Üniversitesi Astrofizik Araştırma ve Uygulama Merkezi’ne (ATASAM) bağlı çalışacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı

Kaliforniya'da konutlara güneş paneli zorunluluğu geliyor!

Enerji verimliliği ve tasarrufunun yanı sıra yenilenebilir enerjiyle karbon emisyonunu azaltmak isteyen ABD'nin Kaliforniya Enerji Komisyonu bir ilke imza atarak yeni yapılacak konutlarda güneş paneli bulundurulmasını zorunlu hale gelecek. 

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Esam Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Salih Güneş tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Kübra Uğurlu ve Süleyman Uğurlu imzasıyla kuruldu.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat adres Haberi

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat adres

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:  Yakuplu Mah.15.Sk.Onur St. D Ap.No.1/11...