04 / 05 / 2024

Uğurlu Köşem İnşaat adres

Uğurlu Köşem İnşaat adres

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Mug Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mug Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Mustafa Uğur Gültepe tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Osim Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt  Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Konuk, Oskay Konuk ve  Simay Konuk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sellwın Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kutlay Hançerlioğlu tarafından kuruldu.

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neşem Kalibrasyon Danışmanlık Muayene İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Neşe Pamukçu tarafından kuruldu.

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Vira İç Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vira İç Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile Uğur Mürekepçi ve Muhammed Nur Yaşar ortaklığında bugün kuruldu. 

Uğurlu Köşem İnşaat adres Haberi

Uğurlu Köşem İnşaat adres

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 


Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yakuplu Mh.15.Sk.Onur St. D Ap.N.1/11 Beylikdüzü