01 / 05 / 2024

Ukar Konut Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Ukar Konut Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

Ukar Konut Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Abbas Uğur tarafından kuruldu...

Kayseri'de imarlı 9 arsa satılıyor!

Kayseri İli İncesu Belediye Başkanlığı, Kayseri İncesu'da yer alan konut, ticaret, sanayi ve imalathane alanı imarlı dokuz arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir 8 taksitle imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve konut dışı kentsel çalışma alanı arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Belediyeden konut, ticaret ve turizm imarlı arsa fırsatı!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan ticaret, turizm ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Belediye konut, ticaret ve turizm imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli Tece Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 25 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fatih 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, 4-A Konut Yerleşme Alanları ve 4-B-8 Konut + Ticaret Alanları'na ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Sakın kaçırmayın! Tuzla'da üniversiteye, sanayi sitelerine yakın bölgede arsa satış ihalesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde konut-ticaret alanı nitelikli 8.916 metrekare arsa açık artırma ile satılacak.

Tokat Niksar'da konut ve ticaret alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı!

Tokat Niksar'da yer alan konut+ticaret alanı imarlı arsa dudak uçuklatan bedelle satışa sunuldu. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek...

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!

Arnavutköy’de Kanal İstanbul manzaralı 2.7 milyon metrekarelik dev arazinin imar planları şehirlik ilkelerine ve kamu yararına uygun olmaması sebebiyle iptal edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planda araziye konut, ticaret ve turizm imarı belirlendi.

TOKİ'den 18 ilde adeta kelepir fiyata arsa satışı! 100'ün üzerinde kupon gayrimenküle sahip olma fırsatı

TOKİ'nin 18 ilde satışa çıktığı konut, ticaret, küçük sanayi, özel sosyal tesis, özel eğitim, park ile bakım ve akaryakıt istasyonu alanı niteliğindeki arsalara, peşin veya yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle sahip olunabilecek

Sancaktepe’deki 14 dönümlük arazinin imar planı değiştirildi!

Sancaktepe’de bulunan Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş'ye ait yaklaşık olarak 14 dönümden oluşan arazinin planlarda “belediye hizmet alanı” olarak gözüken imarı, “konut-ticaret” olarak değiştirildi. İstanbul Büyük Şehir Belediye birimlerinin nüfus ve yapı yoğunluğu oluştuğu için karşı çıktığı plan deği

Ukar Konut Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Haberi

Ukar Konut Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat yapı taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Başakşehir Başakşehir 1. Kısım Mahallesi Ispartakule Mevki Seyhan Caddesi NO:4 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Abbas Uğur tarafından...