08 / 05 / 2024

ukra city projesinde son durum ne

ukra city projesinde son durum ne

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. İşte Başkan Kadıoğlu ile yapılan o görüşmenin detayları...

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı...

Özyurtlar Ukra City için görüşmelere devam ediyor!

Özyurtlar İnşaat yayın kuruluşlarında yer alan "Ukra City'yi devralacağı" yönündeki haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. İnşaatı yarım kalan Ukra City'nin devri için Ukra İnşaat ile görüşmelerin sürdüğü söylendi.

Özyurtlar'dan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat, Ukra City’nin devri hakkında açıklama yaptı. Özyurtlar, Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat firmasıyla görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıkladı

Ukra City mağdurları eyleme devam ediyor!

Dün Ukra City satış ofisi önünde eylem yapan Ukra mağdurları Özyurtlar İnşaat'la yaşanan sürece zarar vermemek için sessiz kaldı. Ukra City mağdurları evlerini alana kadar eylem yapacaklarını dile getirdi...

Ukra City Özyurtlar’a devrediliyor!

Ukra City projesi Özyurtlar İnşaat'a devrediliyor. Ukra İnşaat tarafından Facebook’taki sayfasında yapılan açıklamaya göre Ukra İnşaat ile Özyurtlar İnşaat arasında projenin devri konusundaki görüşmeler olumlu bir zeminde sürüyor.

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde 1.990 TL taksitle!

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede taksitler 1990 TL'den başlıyor.

N City projesinde son 2 gün! 149 bin TL!

N City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projenin yüzde 65'i yeşil alana sahip. N City projesinde son 2 gün 149 bin TL.

1Coastal City projesinde 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1Coastal City projesi İstanbul Büyükçekmece Gürpınar bölgesinde hayata geçiriliyor. Toplamda 47 bin metrekare alan üzerinde yükselen 1Coastal City projesinde fiyatlar 209 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Büyükçekmece 1Coastal City projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City projesinde 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

1Coastal City projesinde 1.890 TL taksitle! 24 ay 0 faizle!

1Coastal City projesinde yer alan daireler için 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında yer alan daireler için taksitler 1.890 TL 'den başlangıç gösteriyor.

ukra city projesinde son durum ne Haberi

ukra city projesinde son durum ne


Esenyurt’ta yaşanan imar krizine takılıp yarım kalan Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.


Avukat Murat Erarslan, Ukra City Komşuları Derneği'nin dün “Projenin en büyük toprak sahibi olan Işıklar ailesinin fazla daire talep ettiği iddiasına cevaben yaptığı açıklamada Işıklar ailesinin fazladan daire talep etmediği, aksine bir miktar feragatta bulunduğunu söyledi.


Av.Murat Erarslan'ın  Özyurtlar İnşaat yetkilisi Adnan Kuşoğlu’na hitaben yaptığı açıklama şu şekilde;


Sayın Adnan bey ben Işıklar ailesi vekil Av.Murat Erarslan yukarıda gönderdiğiniz mail de Işıklar ailesinin sanki hakkından fazlasının talep ediyormuş gibi bir anlam çıkmaktadır. Evet biz cuma günü sayın başkan Mustafa bey ile görüştük. Görüşmemizde biz asla hakkımızdan fazlasını istemedik. Size bizim daire sayımızın...