02 / 05 / 2024

Ukra İnşaat açıklama

Ukra İnşaat açıklama

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Ukra İnşaat'tan yeni Ukracity açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Ukra İnşaat da bugün Ukracity ile ilgili yeni bir açıklama yaptı...

Ukra İnşaat'tan Ukra City açıklaması!

Özyurtlar İnşaat Ukra City’nin devri için Ukra İnşaat'la görüşmelerin devam ettiğini bu konuda henüz kesinleşmiş bir karar olmadığını açıklamıştı. Gelişmeler sürerken Ukra İnşaat da Ukracity ile ilgili açıklama yaptı...

Garanti Bankası'ndan son 6 gün kala açıklama! Müşterilerin hepsi baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama yapıldı. İşte 6 gün kala yapılan açıklamanın detayları...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Gebze Emlak Konutları 3. Etap için Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

314 milyon 800 bin TL teklifle Gebze Emlak Konutları 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Mustafa Ekşi İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum!

Anadolu 5. Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla Kaynak Holding ile ticari faaliyet içinde olduğu tespit edilen Ertur Mühendislik İnşaat ve Erfa Mühendislik İnşaat'a kayyum atandı.

Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a bugün yer teslimi yapıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan MHB İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından MHB Mühendislik Müşavirlik İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Bora İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Bora İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Müdürlüğü'nden Zeytun İnşaat'a ihale yasağı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Zeytun İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Akgür İnşaat'a ihale yasağı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Akgür İnşaat'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap için Yılmaz İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Ayazma Emlak Konutları 2. Etap projesi, Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesini kazanan Yılmaz İnşaat'a bugün arsanın yer teslimi yapıldı.

Ukra İnşaat açıklama Haberi

Ukra İnşaat açıklama


Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla gündeme gelen Ukra City projesi ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Ukracity projemizin devri ile alakalı Özyurtlar A.Ş.’ nin şirketimizden istemiş olduğu raporlar geçen hafta itibarı ile verilmiş , bu evraklarla ilgili istenilen ek bilgilerde teslim edilmiştir. " dedi.


İşte Ukra İnşaat tarafından yapılan o açıklama;


Sayın müşterilerimiz,

Ukracity projemizin devri ile alakalı Özyurtlar A.Ş.’ nin şirketimizden istemiş olduğu raporlar geçen hafta itibarı ile verilmiş , bu evraklarla ilgili istenilen ek bilgilerde teslim edilmiştir.

Son olarak Arsa sahiplerimizle ilgili adres ve iletişim bilgileri de kendilerine teslim edilmiştir.

Ukra inşaat olarak , sürecin bir an önce sonuçlanması için Özyurtlar aş ile çalışmalara devam ediyoruz.

Saygılarımızla.



Ceren...