07 / 05 / 2024

Ukra İnşaat son açıklama ne zaman

Ukra İnşaat son açıklama ne zaman

Ukra İnşaat, hak sahipleri ile Esenyurt'ta bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı yapacağını duyurdu. Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz'un da katılacağı bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısının yeri ve zamanı şöyle...

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Taksim Camii inşaatında son durum!

Şubat'ta inşaat çalışmaları başlayan Taksim Camii projesinin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "İnşaat son derece iyi ve hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. 

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor!

Tasarımı dolayısıyla ‘Apple’ın uzay gemisi’ olarak da anılan merkez havadan drone ile görüntülendi. Apple’ın yeni merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

Bartın Işıkaltın İnşaat'ta yeni daireler teslim edildi!

Bugüne kadar çok sayıda daire yaparak, Bartınlıları ev sahibi yapan Işıkaltın İnşaat son projesini de başarıyla tamamlayarak yeni daire sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

Ukra İnşaat son açıklama ne zaman Haberi

Ukra İnşaat son açıklama ne zaman


Atila Yavuz'un sahibi olduğu Ukra İnşaat, Esenyurt'ta hak sahipleriyle bir bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı yapacağını duyurdu. 


Ukra İnşaat'ın Facebook ve Twitter hesaplarından duyurulan bilgilendirme ve durum değerlendirme toplantısı, 25 Haziran 2014 Çarşamba günü Esenyurt Kültür Merkezi'nde 19:00 – 22:00 saatleri arasında yapılacak.


Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, Ukra İnşaat müşterilerine şirket ve projeler hakkındaki son durum hakkında bilgi verecek.


Ukra İnşaat bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının yapılacağı Esenyurt Kültür Merkezi, Doğan Araslı Cad. No:3 Esenyurt Belediyesi karşısı Kat:2 Esenyurt adresinde bulunuyor...



Ukra İnşaat iletişim!


Adres: Doğan Araslı Cad. 803 Sok. No:1 Şelale Plaza Kat:3 Esenyurt Belediyesi yanı Esenyurt / İstanbul

Telefon: +90 212 699 99 60 (pbx)

Faks: +90 212 699 99 61

E-mail: [email protected]

Web adresi: