06 / 05 / 2024

Ula Bölge Stadı açıldı mı

Ula Bölge Stadı açıldı mı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Muğla Ula Bölge Stadı açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Karabörtlen Mahallesi’ne inşa edilen ve FIFA standartlarında olan bölge stadı hizmete açıldı.

Muğla Ula'ya FİFA standartlarında spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Karabörtlen Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Ula Bölge stadını yerinde inceledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü bölge ekonomisine katkı sağlayacak!

1 saatlik yolu 3-4 dakikaya düşürecek olan Çanakkale 1915, tamamlandığında uluslararası ticarete sağlayacağı ulaşım avantajı sayesinde bölge ekonomisinin kalkınmasına köprü olacak.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

Hatay Bölge Kampüs Hastanesi Eylül'de hizmete girecek!

Hatay Vali Ercan Topaca, yapımı tamamlanan ve Eylül ayında hizmete girmesi hedeflenen Bölge Kampüs Hastanesi'ne ulaşım sorununun çözümü için Vali Yardımcısı ile diğer yetkililere talimatlar verdi.

Keller Williams, Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı!

Keller Williams Beylikdüzü Bölge Müdürlüğü açıldı. Güldamlası, Beylikdüzü bölgesinin gayrimenkul potansiyeline dikkat çekerek “80 danışman sayısına ulaşarak bölgenin en önemli gayrimenkul danışmanlık firması olmayı hedefliyoruz” dedi.

İzmir'in kentsel bölge imar planının hazırlanması gerekiyor!

İzmir için oluşturulacak yol haritasında öncelikle kentin vizyonunun ortaya konması gerekir. Dünya kenti olma yolunda İzmir'e yakışan, kentsel bölge nazım imar planı ve ulaşım master planının hazırlanması gerekir.

Ankara Bölge Planı ile daha rahat konut alınabilecek!

Başkent'in ulaşım, ekonomi, turizm ve sanayi gibi alanlarda 2023 vizyonunu ortaya koyan Ankara Bölge Planı, konut üretimi ve afetlerden kaynaklanan konut tahliyeleri konusunda ciddi bir perspektif sunuyor.

Ulaş Yurdakul bölge hastanesinde incelemelerde bulundu!

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Küçük Sanayi Sitesi Mevkii'nde Malkara Belediyesi adına kayıtlı 27,934,30 m2 alan üzerinde yapımına devam edilen 70 yataklı Bölge Hastanesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Vakıf Emeklilik Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü Kayseri'de açıldı!

Vakıf Emeklilik, sürdürmekte olduğu yeniden yapılanma çalışmaları çerçevesinde oluşturulan Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü'nün açılışını Kayseri'de gerçekleştirdi. Vakıf Emeklilik 2 bölgede daha açılış yaparak toplamda 13 bölgeye ulaşmış olacak...

Keller Williams 2014 yılı sonuna kadar 12 bölge müdürlüğüne sahip olacak!

Avrupa'daki ilk bölge müdürlüğünü Türkiye'de açan şirket 2014 yılı sonuna kadar 12 bölge müdürlüğü ile 250 danışmana ulaşmayı hedefliyor. Şirket, şu anda Beyoğlu'nda 10, Etiler-Beşiktaş bölgesinde ise 45 danışman hizmet veriyor..

Ula Bölge Stadı açıldı mı Haberi

Ula Bölge Stadı açıldı mı

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Muğla’nın Ula ilçesi Karabörtlen Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan, aydınlatma ve çim kalitesi ile FIFA standartlarında bir tesis olan Ula Bölge Stadı hizmete açıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar Muğla’ya kazandırdığı 18.tesis olma özelliği taşıyan Ula Karabörtlen Spor Tesisi'nde 60x100 metre ölçülerinde sentetik çim saha, 472 kişilik kapalı tribün, 200 metrekarelik 4 soyunma odası ve hakem odaları bulunuyor. Ayrıca çevresinde 3 şeritli yürüyüş-koşu yolu, basketbol, voleybol, mini hentbol sahası, uzun atlama kum havuzu ve semt spor aletleri yer alan tesis her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde tasarlandı. Ula Bölge Stadı'nın açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, mahalle...