30 / 04 / 2024

ula sörf

ula sörf

Uluslararası Yavaş Kentler Birliği Genel Sekreterliği tarafından 2010 yılında "sakin kent" ilan edilen Ula İlçesine bağlı Akyaka Beldesindeki rüzgar ve uçurtma sörfü alanı, hazırlanan "Gökova Rüzgar Sörfü ile Ünleniyor" projesiyle uluslararası arenada tan

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Türkiye lüks evlerde büyük potansiyele sahip!

YouTube’ta lüks ev videoları yayınlayan eski milli sörfçü Enes Yılmazer, Türkiye'nin lüks ev konusunda büyük potansiyele sahip olduğunu dile getirdi. 

Sörfçü Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerini tanıtacak!

Sörf sporunda üç kez şampiyonluk elde eden Enes Yılmazer Amerika'nın lüks malikanelerinin tanıtılacağı reklam filmlerinde oynayacak. 

Defne Samyeli'den haciz açıklaması!

Oyuncu Defne Samyeli, 2 senedir kira borcunu ödemediğini öne sürerek kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz hakkında sert konuştu: “Tehdit, şantaj karşısında sinmem, geri adım atmam mümkün değil. İki gün önce yapılan işlem etik dışı. Sırf beni küçük düşürmek amaçlı.”

İstanbul'da 72 bin 166 binada riskli yapı tespiti yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Sırf İstanbul ilimizde 72 bin 166 binada riskli yapı tespiti yapılmış. Bu konumlarda 367 bin bağımsız birim bulunmakta ve bu hak sahiplerine de bugüne kadar sadece kira yardımı olarak 1,7 milyar lira verilmiştir." dedi.

Adil Karaismailoğlu: Dünya salgınla savaşırken biz 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Salgın sürecinde özellikle martla ekim arasında bütün dünya salgınla savaşırken biz tam 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptık, sırf ulaştırma altyapısı için." diye konuştu..

Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı!

Kovid-19 salgını sürecinde küçük ölçekli işletmeler desteklendi, vergiler düşürüldü, kira yardımı yapıldı ve daha birçok destek sırf ekonomi canlansın diye yapıldı. Bu desteklerin içinde konut kredisi faizlerindeki indirim de yer aldı. Ev satışları arttı fiyatlar rekor kırdı...

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar halka açılıyor!

Florya Atatürk Ormanı'ndaki villa tipi lojmanlar, halka açılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun 'Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız' dediği başkanlık konutu ve villalar, İBB İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü olarak kullanılacak.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

Bu şehirde yaşayanlar maaş alıyor!

Dünyanın pek çok ülkesinde sırf orada yaşamanız için size para veren şehirler bulunuyor. Bu durum kulağa biraz ütopik, biraz da şaka gibi gelebilir. İşte çalışmaya teşvik etmek için çok cazip paralar veren 7 şehir...

İşte 6 soruda varlık barışı!

Maliye, başvurusu 31 Aralık’ta bitecek ‘Varlık Barışı’ için özel tebliğ yayımladı. Bu düzenlemeyle barıştan yararlananların sırf bu işlem kapsamında vergi incelemesi, tarhiyat, para cezası açısından nasıl korunacağı netleştirildi.

Alaçatı'da başlayan inşaatlar sörfü olumsuz etkiliyor!

Alaçatı Körfezi’nde artık milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor. Ve bu yatırımlar durmak bilmiyor, boş yer kalmayana kadar da devam edeceğe benziyor. Ancak bir sorun var. Sörfü bilenlere göre, bu kadar yatırımın sörfe faydası yok.

İnşaat sektöründe iyi noktada prestijli proje yapılmalı!

Kocaeli inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Yalçın Eldoğan, " Sırf iş yapmak için konut yapmanın anlamı yok. Sektörde iyi noktada, iyi proje, prestijli proje yapılmalı." dedi.

ula sörf Haberi

ula sörf


Uluslararası Yavaş Kentler Birliği (Cittaslow) Genel Sekreterliği tarafından 2010 yılında "sakin kent" ilan edilen Muğla'nın Ula İlçesine bağlı Akyaka Beldesindeki rüzgar ve uçurtma sörfünün geliştirilmesi için "Gökova Rüzgar Sörfü ile Ünleniyor" projesi hazırlandı.


Akyaka beldesi sınırlarında yer alan Akçapınar sahili, son yıllarda yerli turistlerin yanı sıra yabancı rüzgar sörfçülerinin de vazgeçilmezleri arasında yer almaya başladı. Akyaka'ya gelen ziyaretçi sayısını ve turizmden aldığı payı artırmak, doğal kaynakları değerlendirerek amacıyla "Gökova Uçurtma Sörf ile Ünleniyor Projesi" hazırlandı. Proje ile "sakin kentin" turizme katkı sağlaması ve uçurtma sörfünün bölgenin tanıtımında kullanılması amaçlanıyor.


Bölgedeki faaliyet gösteren eğitim okullarından birinin sahibi Savaş Tan Bankal tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından kabul edilen 194 bin lira bütçeli projeye ajans, 97 bin lira kaynak sağladı...