29 / 04 / 2024

ulak karahallı toki projesi

ulak karahallı toki projesi

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta 352 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ihalesi 16 Mayıs'ta!

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Uşak Karahallı 2019 projesi detayları!

TOKİ Uşak Karahallı 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede 352 adet konut ve 4 adet dükkan bulunuyor.

TOKİ Uşak Karahallı projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Uşak’ın Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 352 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Uşak Karahallı'ya 352 konut ve 4 dükkan!

Dar gelirli vatandaşlar için çalışmalara devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Karahallı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Uşak Karahallı 383 konut ihalesi 17 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Karahallı'da 383 adet konut ve 4 adet dükkan inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Eylül'de yapılacak...

TOKİ Uşak Karahallı'daki 5 adet dairenin başvuruları bugün başladı!

Uşak Karahallı 106 Konut Projesi kapsamında 5 adet teslime hazır stok konut 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ekteki satış fiyat ve koşullarda açık satışa sunuluyor...

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün son!

Daire fiyatlarının 69 bin 595 TL'den başlangıç gösterdiği Uşak Karahallı TOKİ Konutları'nda toplam 15 adet konut satışa sunuluyor. Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün son.

Uşak Karahallı TOKİ başvuruları yarın bitiyor!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri 'nde toplam 15 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre açık satışa sunuluyor. Uşak Karahallı TOKİ başvuruları yarın bitiyor.

Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Uşak Karahallı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 15 adet konut, konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.Uşak Karahallı TOKİ başvuruları bugün başladı.

ulak karahallı toki projesi Haberi

ulak karahallı toki projesi

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, Uşak Karahallı'da 352 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Uşak projesinin ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Projede konutların yanı sıra 4 adet dükkan ve 1 adet cami de yer alacak.

Uşak İli, Karahallı İlçesi 352 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 16 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da...