08 / 05 / 2024

ulaşım ağları istanbulda ev fiyatlarını nasıl etkiliyor

ulaşım ağları istanbulda ev fiyatlarını nasıl etkiliyor

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışması bu durumu gözler önüne serdi.

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Ulaşımın yeni gözdesi elektrikli bisikletler indirime girdi! Xiaomi Himo Z20 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Akaryakıta gelen üst üste zamlar ve artan trafik sorununa yeni nesil çözüm elektrikli ulaşım araçları oldu. Söz konusu trafik ve akaryakıt fiyatları ulaşımımızı oldukça maliyetli ve yorucu hale getirdi... Xiaomi Himo Z20 için fiyat araştırması.

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Türkiye'den akıllı ulaşım sistemlerinde atak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Türkiye'nin tüm ulaşım modlarına entegre, güncel teknolojileri kullanan, yerli ve milli kaynaklardan faydalanan, sürdürülebilir akıllı bir ulaşım ağı oluşturmak amacıyla eylem planı hazırladı. 

Torkam E5'te metroya komşu dükkanlar!

TOKİ ile TORKAM ortaklığında yürütülen TORKAM E5'in temeli atıldı, inşa çalışmaları TOKİ güvencesiyle sürüyor. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, projenin, ulaşım| ağlarının önemli bir noktasında bulunduğunu ve nitelikli bir uygulama olduğunu belirtti.

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

Eyüpsultan ulaşımda çağ atlıyor!

Manevi atmosferi, tarihi ve coğrafi güzelliği ile İstanbul'un adeta cazibe merkezi olan Eyüpsultan'ın ulaşım açısından İstanbul'un en rahat ve en iyi ilçelerinden biri haline gelecek...

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Yeni Acıbadem ön satışta!

Acıbadem’in en özel mevkilerinden birinde bulunan Yeni Acıbadem satışa sunuldu. Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan proje, Acıbadem’de ulaşım ağlarının merkezi kesişme noktasında bulunuyor. Müstakil ev yaşamı konforunu sunan proje ön satışta.

ulaşım ağları istanbulda ev fiyatlarını nasıl etkiliyor Haberi

ulaşım ağları istanbulda ev fiyatlarını nasıl etkiliyor

İstanbul'da raylı sistemde döşenen ulaşım ağları bulundukları bölgelerin gayrimenkul fiyatlarını katlayarak artırıyor. 


Metro, metrobüs, Marmaray ve tren yollarının durak noktalarında bulunan ilçe ve semtlerdeki yüksek konut fiyatları, Habertürk gazetesi ve TSKB Gayrimenkul Değerleme şirketinin ortak çalışmasıyla bir kez daha gözler önüne serildi. 


EN PAHALI RUMELİ HİSARÜSTÜ EN UCUZU GEBZE 

İstanbul'da faaliyette olan raylı sistemin geçtiği durak noktalarına denk gelen bölgelerin konut fiyatlarında ne yaşanıyor? 


İşte araştırmadan ilgi çekici sonuçlar: Satış fiyatı olarak İstanbul'un en pahalı noktası, metro istasyonlarının bulunduğu ve metrekaresi 18 bin lira olan Etiler ve Rumeli Hisarüstü. 


M2-M6 metro hatları üzerinde bulunan Rumeli Hisarüstü durağı, Taksim ile birlikte 55 liralık metrekare kira fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. 


Konut fiyatlarının en ucuz olduğu duraklara sahip yerleşimler; metrekaresi bin 550 lirayla şu anda yapım halinde olan...