19 / 05 / 2024

Ulaşım projeleri Sarıyer gayrimenkul fiyatları

Ulaşım projeleri Sarıyer gayrimenkul fiyatları

2016 yılı Mayıs ayında hizmete açılacak olan 3. Köprü ve İstanbul Belediyesi’nin yıl içinde başlayacağı 5 yeni tünel çalışması etki alanlarındaki bölgelerdeki gayrimenkul fiyatlarına yüksek değer artışları getiriyor.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

DAP Levent ulaşım!

DAP Levent ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte DAP Levent ulaşım bilgisi ve proje ile ilgili bazı detayları...

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Ulaşım projeleri Sarıyer gayrimenkul fiyatları Haberi

Ulaşım projeleri Sarıyer gayrimenkul fiyatları

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın 2016 yılı Mayıs ayında hizmete açılacağını açıkladığı 3. Köprü ve İstanbul Belediyesi’nin yıl içinde başlayacağı 5 yeni tünel çalışması etki alanlarındaki bölgelerdeki gayrimenkul fiyatlarına yüksek değer artışları getiriyor.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 16 milyar 100 milyon liralık 2016 bütçesinde, çevre ilçelerin şehrin merkezine bağlantısını güçlendirecek 5 yeni tünel projesinin de yer aldığını açıklaması, gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. İstanbul’da gerçekleşen büyük çaplı alt yapı projelerinin bulunduğu Maltepe, Kartal, Çekmeköy ve Ümraniye gibi ilçelerde konut değerlerinin hızla arttığı göz önüne alınarak, 3. Köprü ve 3. Havalimanı projelerinden ve ilçenin merkeze direkt bağlantısını sağlayacak yeni tünel projelerinin de etkisiyle Sarıyer ve çevresinin de kısa süre sonra yatırımcıların yoğun ilgisine uğraması bekleniyor.


5 yeni tünelle kuzey-güney aksı ve...