02 / 05 / 2024

ulaşım projelerini emlak sektörüne etkisi

ulaşım projelerini emlak sektörüne etkisi

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Tarsus'un ulaşım sorununa neşter!

Ulaşımın Mersin’in öncelikli konuları arasında yer aldığını söyleyen Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sorunları çözmek için projelerini hazırladıklarını açıkladı.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Altensis yeşil kentler için ulaşım projelerini de yeşillendiriyor!

Altensis, büyükşehirlerdeki önemli ulaştırma ve lojistik yatırımınlarının yeşil bina sertifikası alması için danışmanlık hizmeti veriyor.

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaş Emlak İnşaat Yapı Ulaşım Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ramazan Ulaş tarafından 50 bin TL sermaye bugün kuruldu.

Denizli'nin 3 ulaşım sorunu mecliste!

Denizli Milletvekili Kazım Arslan, 19 Nisan Salı günü gerçekleşen TBMM Genel Kurul Toplantısı'nda Denizli'nin tamamlanamayan ulaşım projelerini meclise taşıdı. Arslan, sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletti..

AUAP 2038 Ana ulaşım planı ne zaman yapılacak?

Gökçek'in ATO' konferans salonunda yapılan 2016 yılı ve sonrası ANKARA proje sunumlarını değerlendiren Şehir Plancısı akademisyen Tahir Çalgüner; Ulaşım projelerini kısmen dinledik ancak "Ana ulaşım planından" haber yok dedi.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri!

Kura başvuruların 3 Temmuz'a kadar kabul edileceği projede 1.500 adet konut kura ile satılacak. Emlak Ispartakule Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avcılar ilçesinde yükseliyor.

ulaşım projelerini emlak sektörüne etkisi Haberi

ulaşım projelerini emlak sektörüne etkisi

Son yıllarda yerlisinden yabancısına adeta her kesimin konut almak için yarıştığı İstanbul’da yeni projeler hayat buluyor. Türkiye’de konut fiyatları 2015 yılında yüzde 18,41 artarken İstanbul’da fiyatlar yüzde 23,41 artış gösterdi. Özellikle arsa maliyeti ile oluşan sıkışıklık İstanbul’da yeni konut projelerinin de önemini artırdı. Toplu ulaşım projelerinin gelişmesi ile önem kazanan bir çok bölgede bu bahar satışa sunulacak konut projeleri de belli oldu.


Karat 34 Yenibosna’da yükselecek

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı imzasıyla Yenibosna’da hayata geçirilmesi  planlanan proje Karat 34, Nisan’ın ortalarında görücüye çıkacak. Karat 34 projesinde, 470 daire, 124 ofis ve 27 dükkan bulunuyor. Projede 37 ile 160 metrekare arasındaki dairelerin fiyatları 288 bin TL ile 1 milyon 512 bin TL arasında değişiyor. 2018’in sonunda teslim edilmesi planlanan projede 95-367 metrekare...