01 / 05 / 2024

Ulaşlar Turizm nerede

Ulaşlar Turizm nerede

Ulaşlar Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm piyasa yapıcılık sözleşmesi imzalandı.

Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi!

Ulaşlar Turizm Ytaırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi.

Konut kira artışları turizm çalışanlarını da vurdu! Lojman sorunları gittikçe büyüyor!

Ev kiralarının yüksek olması nedeniyle, barınma sorunu yaşayan turizm çalışanları, çalışmak istedikleri tesisin ilk olarak lojmanı olup olmadığını soruyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 10 soruda tüm detaylarıyla!

Vesen Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalılar projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesi nerede? Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte 10 soruda tüm detayları ile Mercan Tuzla Vesen Yalıları...

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede?

Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Avcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede?

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede?

Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Bağcılar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaşlar Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Erbaş ve Kemalettin Erbaş ortaklığında kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dünyanın önde gelen otel yatırımcıları 'Turizm Yatırımları Forumu'na katılacak!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği tarafından, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi desteğiyle 28-29 Ocak tarihlerinde düzenlenecek "Tourism Investments Forum 2020" için dünyanın önemli turizm markalarını İstanbul’da bir araya getirecek.

Ulaşlar Turizm nerede Haberi

Ulaşlar Turizm nerede

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30.10.2014 tarihli ve 31/1080 sayılı kararı ile 02.01.2015 tarihinde yürürlüğe girecek olan ABC gruplama uygulamasında Şirketimizin payları C Grubunda yer alacaktır. 


Paylarımızın sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olmasını teminen 29.12.2014 tarihinde İnfo Yatırım A.Ş. ile "Piyasa Yapıcılık Sözleşmesi" imzalanmıştır. İşbu sözleşme 01.01.2015 tarihinde yürürlüğe...