04 / 05 / 2024

ülke kalkınmasında İnşaat sektörünün rolü

ülke kalkınmasında İnşaat sektörünün rolü

Seyhan Belediye Başkanı Karalar, Riva Reşatbey Boutique & Business Hotel’de AYAMDER ve Sarp OSGB iş birliği ile gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Adanalı yapı müteahhitlerinin konuğu oldu.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

STK’lar deprem kentlerinin kalkınması için güç birliği oluşturdu

Adana ve Gaziantep’te kurularak depremden etkilenen 11 şehrin tamamına katkı sağlayacak şekikde merkezler ile deprem bölgesine ekonomik, sosyal, kültürel ve sivil toplumun yeniden yapılanması ve kalkınmasına katkı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın

Gümüş, 2022 yılına damgasını vurdu ve 2023 yılına tekrar rekor bir yükselişle başladı. Gümüş fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcıların ''Gümüş almak için geç mi kaldım?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Son tren kalkıyor! Sakın kaçırmayın...

İnşaat malzemeleri sektörünün gündeminde sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm var!

Merakla beklenen “Findeks ile Sektörün Gözünden” webinar etkinliği, Ekim ayında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Alacak Risk Yönetimi” başlığında yapıldı.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Libya, Türk iş insanlarının müteahhitlikteki başarısını diğer sektörlere de taşımasını istiyor!

DEİK/Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Dibeybe hükümetinin Türkiye ziyareti, Libya’nın kalkınmasında Türkiye’nin desteğinin görülmek istendiğinin en açık kanıtıdır" dedi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İlke Ar Mimarlık İnşaat Mobilya Otomotiv Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Akbaş, İlker Özkırım ve Kenan Kuzu ortaklığında kuruldu.

Biotrend Enerji'nin odağında inşaat var!

BioTrend Enerji şirketini halka arza hazırlanan Doğanlar Yatırım Holding, 2021'de de yatırımlarına devam edecek. Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, "İnşaat ve mobilyada yurtiçi ve yurtdışında proje ve ortaklıklar yapacağız" diyor.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

ülke kalkınmasında İnşaat sektörünün rolü Haberi

ülke kalkınmasında İnşaat sektörünün rolü

Karalar’ı kahvaltıda ağırlayan AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, geleneksel hale getirdikleri kahvaltılı toplantılarda kent yöneticilerini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını bildirdi. Bu tür buluşmaların, yöneticilerle müteahhitler arasındaki diyologun artmasına katkıda bulunduğunu kaydeden Vursavuş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a ise mania sorunun çözümündeki çabaları nedeniyle özel bir teşekkür borçları olduğunu vurguladı. Vursavuş, ”Belediye Başkanlarımızla, kent yöneticilerimizle açık bir diyalog döneminde yaşıyoruz. Başkanlarımızla diyalog kurmada çözüm arayışında hiç bir sıkıntımız olmuyor. Bu Adana adına çok güzel bir ortam” dedi.


MANİA ÇÖZÜME KAVUŞTU

Adanalı müteahhitlerin en önemli sorunlarından birisinin “mania” problemi olduğunu kaydeden Vursavuş, ”Derneğimiz kurulduğu günden beri bizi en çok uğraştıran sorunlardan bir tanesi maniadır. Belli bir bölgede mania yüzünden çok ciddi sıkıntılar oluşturdu. Biz zaman içerisinde çok emek göstererek halletmeye çalıştık. Ancak Seyhan Belediye...