07 / 05 / 2024

Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi

Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, " Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi kapsamındaki çalışmalarımızla hem zihinlerde, hem de sahada engelleri kaldırmaya odaklandık " dedi.

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Asgari ücretlinin bilgisayar hayali: MacBook Air'ı almak için kaç ay çalışmak gerekiyor?

Asgari ücretle çalışanlar için MacBook Air bilgisayarların yüksek fiyatları büyük bir engel oluşturuyor. Yapılan hesaplamalara göre, en uygun fiyatlı MacBook Air modelini almak için asgari ücretlinin aylarca çalışması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Çin'de emlak sektöründe yaşanan düşüşün yıllarca sürmesi bekleniyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Wall Street'teki ekonomistler, Çin emlak piyasasındaki zayıflığın önümüzdeki senelerde ekonomi üzerinde bir engel olabileceği konusunda uyarılar yaptı.

8 milyon kiracı için harekete geçildi! Fahiş kiralara neşter vurulacak: Yeni adımlar tek tek açıklandı!

Konut kiralarında fahiş kiralara engel olunması için, kiracılara koruma kalkanı hazırlanıyor. İşte ayrıntılar...

Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Türk-İş'ten açıklama geldi

Türk-İş, Temmuz ayında asgari ücrete ara zam için engel bulunmadığı söyledi. Birleşik Kamu İş Konferadasyonu ise asgari ücret için rakam verdi.

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülkem Teknoloji Turizm Otomotiv İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Bilgin tarafından kuruldu.

Çin emlak krizini sonlandırmak için harekete geçti!

Çinli emlak devi Evergrande'nin yarattığı tedirginliklerin ardından hükümet, emlak sektöründeki borç krizinin yayılmasına engel olmak için harekete geçti. 

Bursa'daki dev turizm projesine ihale oyunu mu engel oluyor?

Bursa’da, işadamı Celal Gökçen’in hayata geçirmek istediği dev turizm projesine, CHP’li bir belediye meclis üyesi ve mafya işbirliği ile yapılan ihale oyununın engel olduğu iddia edildi...

Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti!

Kuşadası'nda faaliyet gösteren Şengel İnşaat'ın sahibi Ahmet Şengel kişisel konkordato ilan etti. Şengel, "Mallarımızın haraç mezat satılmasını önlemek için bankalara karşı onur savaşı veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Mimar Ülkem Güçsav'ın 20 milyon lira borçla ABD'ye kaçtı iddiası!

Akfen Holding'in CEO'su Süha Güçsav'ın geçen hafta boşandığı eşi Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçtığı iddia ediliyor. Ünlülerin dekoratörü olarak tanınan Ülkem Güçsav'ın ABD'ye kaçışının arkasında ise 20 milyon liralık borç olduğu belirtiliyor. 

Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi Haberi

Ülkem İçin Engel Tanımıyorum projesi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi ile hem zihinlerde, hem de sahada engelleri kaldırmaya odaklandıklarını kaydetti. Koç Holding açıklamasına göre, holdingin Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) işbirliğiyle başlattığı "Ülkem İçin Engel Tanımıyorum" projesi, üçüncü yılında da Türkiye'de farkındalık yaratmayı sürdürüyor. 



Koç Topluluğu Şirketleri, çalışanları ve "Ülkem İçin Elçisi" olan bayilerin desteğiyle sürdürülen proje kapsamında bugüne kadar 36 şehirde toplam 125 bin 982 kişiye "Engelliliğe Doğru Yaklaşım" eğitimleri verildi. Aynı dönemde bin 361 işletmenin fiziki şartları engelli dostu haline getirildi ve engellilere yönelik çok sayıda ürün ve hizmet geliştirildi. 



Mustafa Koç, Ülkem İçin Engel Tanımıyorum Projesi'nin hem topluluk şirketleri, çalışan ve bayilerinde hem de toplumda oluşturduğu etkiden büyük mutluluk duyduklarını...