11 / 05 / 2024

ülker amerikan çikolata devi

ülker amerikan çikolata devi

Ülker’i bünyesinde bulunduran Türkiye’nin gıda ve içecek şirketi Yıldız Holding, ABD’nin köklü çikolata şirketi DeMet’s Candy Company’yi satın aldı. Amerikalı markanın tamamını 221 milyon dolara devralındı...

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Türk-Amerikan Üniversitesi için çalışmalar başladı!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Bora Gürçay, Türk-Amerikan Üniversitesi kurmak için yola çıktıklarını, bunun bir bilişim üniversitesi olacağını bildirdi.

Ordu Çikolata Park 3 ay sonra tamamlanacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,denize sıfır 65 dönüm arsa üzerine kurulan Çikolata Parkın 3 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Girne Amerikan Üniversitesi Balıkesir kampüsü için protokol imzaladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile bir araya gelen Girne Amerikan Üniversitesi, Susurluk ilçesine kurulacak üniversite için protokol imzaladı.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Balıkesir'e Girne Amerikan Üniversitesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istediler.

Ordu Gülyalı'da çikolata üretim merkezi bu yaz sonu kurulacak!

Ordu’nun Gülyalı ilçesinde 60 bin dönüm arazi üzerine çikolata üretim merkezi kuruluyor. Çikolata Park Projesine bu yaz sonu başlaması hedefleniyor.

Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi açıldı!

ABD'nin başkenti Washington'a yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin resmi açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Maryland Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maryland'deki Türk-Amerikan Kültür ve Medeniyet Merkezi'nin (Amerika Diyanet Merkezi) açılışına katılarak konuşma yaptı. Vatandaşlar açılışa ilgi gösterdi.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Danışmanlık Hizmetleri Reklam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilber Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Roshen çikolata Rusya’daki fabrikasını satışa çıkardı!

Ukrayna Devlet Başkanı olmasının yanında "Çikolata kralı" diye bilinen bir şekerleme üreticisi olan Poroshenko, Rusya'daki dev çikolata fabrikasını satışa çıkardı.

ülker amerikan çikolata devi Haberi

ülker amerikan çikolata devi

Ülker’i bünyesinde bulunduran Türkiye’nin gıda ve içecek şirketi Yıldız Holding, ABD’nin köklü çikolata şirketi DeMet’s Candy Company’yi satın aldı. Amerikalı markanın tamamını 221 milyon dolara devraldıklarını açıklayan şirket, Kuzey Amerika pazarındaki faaliyetlerini büyütmeyi hedefliyor.

Ülker Grubu, dünya çikolata pazarındaki konumunu güçlendiriyor. 2008 yılında satın aldığı üst sınıf çikolata markası Gopa’nın ardından şimdi de ABD’nin köklü çikolata şirketi DeMet’s Candy Company için satın alım sözleşmesi imzaladığını açıklayan şirket, Amerikalı markayı 221 milyon dolara satın aldıklarını açıkladı. Yıldız Holding, DeMet’s Candy Company’nin tamamını 221 milyon dolara almak için Brynwood Partners V L.P. ile hisse alım sözleşmesi imzaladıkları açıklamasında bulundu.


Yıldız Holding yönetimi, bu satın alma ile Kuzey Amerika pazarındaki faaliyetlerini büyütmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yaklaşık 200 çalışanı bulunan DeMet’s’i Yıldız Holding’e satan ABD’li özel...