05 / 05 / 2024

Ülker Holding

Ülker Holding

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek

Sabri Ülker vefat etti! Yıldız Holding ve Ülker'de yas!

Ülker Grubu'nun kurucusu Sabri Ülker, 92 yaşında hayata veda etti. Sabri Ülker'in yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat ettiği öğrenildi

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Erenli Holding, Sırbistan'daki tesis yatırımı için bedava arazi aldı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Erenli Holding'in Sırbistan’ın Leskovaç kentindeki tesis yatırımını ve satın aldığı araziyi yazdı. İşte Kerim Ülker'in 'Erenli, Sırbistan'da tesis kuracak 338 kişiye istihdam sağlayacak' başlıklı yazısı...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Japonyalı Sojitz ve Rönesans Holding ortak olacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugünkü yazısında Rönesans Holding'in gayrimenkul yatırımlarında bahsetti. Ülker, Japonyalı Sojitz Grubu'nun Rönesans Holding ile 1.8 milyar dolarlık yatırım gerçekleştireceğini söyledi.

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

Sabri Ülker Çevre Ödülü sahibini buldu!

Yıldız Holding’in kurucusu Sabri Ülker adına TURMEPA işbirliği ile düzenlenen Sabri Ülker Çevre Ödülü’nün üçüncüsü Hydromx Enerji Tasarruf Projesi’ne verildi. Proje enerji tüketimi konusunda yüzde 35 tasarruf sağlıyor.

Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular başladı!

Ülker adına çevre ödülü Yıldız Holding'in kurucusu merhum Sabri Ülker'in çevre duyarlılığını devam ettirmek amacıyla TURMEPA ile birlikte oluşturulan ve yürütülen Sabri Ülker Çevre Ödülü için başvurular alınmaya başlandı.

2006 yılında Ülker, 4. Levent'te residence yapacak!

2005 yılında Ülker Grubu, Akfen Holding ile birlikte Levent'te butik bir proje gerçekleştirecekmiş. Ülker'in Levent'te bulunan arsasına inşa edilecek projenin maliyeti 20 ile 25 milyon dolar arasında olacakmış.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Ülker Holding Haberi

Ülker Holding

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker'in cenazesi, yarın Fatih Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Eski Kozlu Mezarlığı'na defnedilecek. 


Yıldız Holding'den yapılan açıklamaya göre, bugün vefat eden Sabri Ülker, son günlere kadar fikirleriyle Ülker Grubu'na yol göstermeye devam etti. Sabri Ülker'in Ahsen Özokur ve Murat Ülker adında iki çocuğu var. 


2000 yılında Ülker Grubu'nun onursal başkanlığını üstlenen Sabri Ülker'den yönetim bayrağını, Holding İcra Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen oğlu Murat Ülker aldı. 


Eşi Güzide Ülker'i 2010 yılında kaybeden Sabri Ülker, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal gelişmeye katkıda bulunmak konusunda da öncü rol üstlendi. 


Açıklamaya göre, Sabri Ülker başarısının sırrını şöyle anlatıyordu: 


''Başarının temelinde önce bıkmadan, usanmadan çalışma gelir. İkincisi dürüst çalışma, üçüncüsü ise kaliteli çalışmadır. Üretilen bir malın iyi olması,...