30 / 04 / 2024

Ulu İnşaat Panorama Evleri son durum

Ulu İnşaat Panorama Evleri son durum

Ulu İnşaat, Antalya Masadağı'nda iki etaptan oluşan Panorama Evleri'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Kuyumculuk Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Beşe tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama 360 Yapı İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon 392 bin 98 TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak, Saffet Albayrak ve Kenan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Ulu İnşaat, konkordato istedi!

Antalya'nın en büyük inşaat firmalarından biri olan Ulu İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

İzmir Ulu Cami'nin inşaatı Temmuz'da tamamlanacak! 

Ege Bölgesi'nin en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Ulu Cami'nin kaba inşaatında sona gelindi.İnşaatın temmuz ayı sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama DB İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dural Çırak tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Panorama Topkapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Albayrak ve Süleyman Bayram ortaklığında kuruldu. 

Ulu İnşaat Panorama Evleri son durum Haberi

Ulu İnşaat Panorama Evleri son durum


Ulu İnşaat, Antalya Masadağı'nda iki etaptan oluşan Panorama Evleri'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor. 14 bin 149 metrekarelik alan üzerinde 10 blok ve 152 daireden oluşan birinci etabın 2017,13 bin 830 metrekare üzerinde dokuz blok ve 159 daireden oluşan ikinci etabın ise 2018 yılında tamamlanması planlanıyor. Firma, söz konusu proje için 70 milyon liralık yatırım bedeli öngörüyor. 


Panorama Evleri'nin Türkiye'nin ilk aidatsız sitesi olacağına dikkat çeken Ulu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu, sitenin bin 100 metrekarelik sosyal alanında 512 metrekare kaydıraktı yüzme havuzu, kafeterya ile fitnes salonu, açık-kapalı otopark. sauna ve çocuk kreşinin bulunduğu bilgisini verdi. Örnek dairelerin hazır olduğunu ayrıca satış sonrası beş yıl teknik servis desteği sunacaklarını aktaran Ulu, Panorama Evleri'nin özellekleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:, "Projesinde, kişiye...