05 / 05 / 2024

Uluabat Gölü nerede

Uluabat Gölü nerede

Ramsar Sözleşmesi kapsamında 1998 yılında korunması kesinleşen, 2002'den itibaren ise 'Dünyada Yaşayan Göller' arasında Türkiye'yi temsil eden Güney Marmara Bölgesi'nin gözde doğa merkezi Uluabat Gölü'nün geleceği için çalıştay düzenlendi

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Uluabat Gölü Kıyı Kenar Çizgisi askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Uluabat Gölü Kıyı Kesimi (Fadıllı Mahallesi ile Akçalar Mahallesi'nin bir kısmı) Kıyı Kenar Çizgisi onaylandı ve 22.12.2017 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkarıdı.

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Uluabat Gölü nerede Haberi

Uluabat Gölü nerede


 Ramsar Sözleşmesi kapsamında 1998 yılında korunması kesinleşen, 2002'den itibaren ise 'Dünyada Yaşayan Göller' arasında Türkiye'yi temsil eden Güney Marmara Bölgesi'nin gözde doğa merkezi Uluabat Gölü'nün geleceği için çalıştay düzenlendi. 10. Leylek Şenliği kapsamında Karacabey'e bağlı Eskikaraağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen 'Uluabat Gölü ve Leylek Koruma Çalıştayı'nda kamu yetkilileri, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri gölün korunması amacıyla devlet tarafından yasal düzenlemeler yapılması konusunda görüş birliğine vardılar. 

Toplantıya katılan kamu yetkilileri, açıklamalarında gölün tüm doğal özellikleriyle korunması yolunda gereken adımların hızla atılacağı yönünde kamuoyuna mesajlar verdi. 


MERCEK ALTINDA

 Çalıştayda, Uluabat Gölü Sulak Alanına ve Valilik Yönetim Planı içerisindeki yerine genel bakış diler getirilirken; göldeki biyolojik çeşitlilik, gölü tehdit eden faktörler, su kalitesi ile Türkiye'de ve bölgedeki leyleklerin varlığı, göç yolları, elektrik hatlarının izole edilmesi konuları...