09 / 05 / 2024

Ulubey Kanyonu

Ulubey Kanyonu

Uşak'taki doğa harikası Ulubey Kanyonu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından tabiat parkı ilan edildi. Ulubey Kanyonu ile tabiat parkı sayısı 189'a yükseldi...

Başkentte imarlı 5 arsa satılacak! Kaçırmayın!

Altındağ Belediye Başkanlığı Ankara'da Battalgazi, Gültepe ve Ulubey Mahallelerinde bulunan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 18 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulubey 1453 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gültekin tarafından kuruldu.

TOKİ Uşak Ulubey 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Ulubey’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Ulubey’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Ulubey sosyal konut projesi...

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Arsa Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Fehmi Ulubey tarafından kuruldu.

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Gemi Hırdavat Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Karakurt tarafından kuruldu.

Uşak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Uşak İli, Ulubey ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulubey Teknik Madencilik İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Turan Uranç tarafından kuruldu.

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Uşak'ta arazi toplulaştırma kararı!

Uşak Ulubey'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Tarihi yapı Adamkayalar'ı talan ettiler!

Mersin'in Erdemli ilçesinde Şeytan Deresi Kanyonu'nda bulunan 'saklı hazine' Adamkayalar, yok olma riskine karşı karşıya kaldı.

Ordu Ulubey Devlet Hastanesi yılbaşında tamam!

Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını açıkladı.

Karaleylek Kanyonu turizme kazandırılıyor!

Elazığ Belediyesi ve YUFKAD tarafından, Keban ve Karakaya baraj göllerinin bağlantı noktasında bulunan Karaleylek Kanyonu'nun turizme kazandırılması için ortak bir çalışma başlatıldı.

Ulubey Kanyonu Haberi

Ulubey Kanyonu


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Uşak Ulubey Kanyonu'nu tabiat parkı ilan etti. Genel Müdürlük'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulubey Kanyonu ile tabiat parkı sayısı 189'a yükseldi.


Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekam olmaya aday Ulubey Kanyonunun il turizmi için büyük bir kazanç olduğunu bildirdi. Tabiat turizminin gelişimine katkı sağlayacak bin 190 dekar alan üzerindeki Ulubey Kanyonu, Ulubey Çayı ve Banaz Çayı boyunca devam eden bir ana kanyon ile buna bağlanan onlarca büyük yan kanyonlardan oluşuyor. Sahip olduğu tabii güzelliği ve tarihi zenginliğiyle dikkatleri çeken Kanyon, Clandras Köprüsü, Duraklı kaya mezarları, Hasköy asarı, Pepuza Antik Kenti, Salma Deresi, Bakraçlı gibi çok sayıda tarih öncesi çağlara ait yerleşim...