08 / 05 / 2024

Ulucami mahallesi

Ulucami mahallesi

Ulucami mahallesinde 1341 metrekare Emniyet Müdürlüğü Binası butik otel fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığı 30 yıl süreyle kiralanacak...

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Rize Güneysu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Ulucami Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Burdur Gölhisar TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Burdur Gölhisar Yusufça Mahallesi’nde ve Ulucami Mahallesi’nde hayata geçireceği 287 konutun ihalesi yapıldı.

Adıyaman Ulucami Mahallesi'nde taziye evi çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, hayırsever hemşerimiz Adnan Kırıktaş tarafından Ulucami Mahallesi’nde yaptırılan taziye evi inşaatını inceledi.

Manisa Safa Camii hizmete açıldı!

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.

Manisa Akhisar Safa Camii açıldı!

Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi’nde bahçesinde çocuk parkı da bulunan Safa Camii kılınan öğle namazı ile ibadete açıldı.Yusuf Eviş, camilerin cemaatin birlikte buluştuğı mekanlar olduğunu belirtti.

Köyceğiz Ulucami imar planı değişikliği askıda!

Muğla Köyceğiz ilçesi Ulucami Mahallesi, 447 ada 9 parselde Belediye Hizmet Alanı 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği 28 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

Manisa Ahmetli'nin altyapısı yenilendi!

Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesi Güldede ve Ulucami Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının ardından Muammer Aksoy Caddesi’nde de kanalizasyon hatlarının döşemesini tamamladı.

TOKİ Rize Güneysu 158 konut ihalesi bugün!

TOKİ Rize ili Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi 158 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

TOKİ Rize Güneysu'da 158 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Rize ili Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi 158 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 28 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Yorgancılar Konağı restore edilecek!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde tarihi konak restore edilecek. Ulucami Mahallesi Ferah Sokak’da bulunan 150 yıllık Yorgancılar Konağı aslına uygun olarak restore edilip mahalle konağına çevrilecek.

Rize Güneysu Ulucami Mahallesi'nde acele kamulaştırma yapılacak!

Rize Güneysu ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi'nde, çalışmaları devam eden toplu konut projesi için belediye tarafından acele kamulaştırma yapılacak. Bakanlar Kurulu kararı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adana'da 1 milyon 90 bin liraya gayrimenkul!

Adana 11. İcra Dairesi Adana Seyhan'da yer alan Ulucami Mahallesi'ndeki bir gayrimenkulü satışa çıkardı. 118 metrekare yüz ölçüme sahip gayrimenkulün değeri 1 milyon 90 bin lira olarak belirlendi...

Ulucami mahallesi Haberi

Ulucami mahallesi

Adana Seyhan, Ulucami mahallesinde 1341 metrekare Emniyet Müdürlüğü Binası Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından butik otel fonksiyonu verilerek restorasyon karşılığı 30 yıl süreyle kiralama ihalesi yapılacak.


Toplam değeri 2 milyon 666 bin 640 TL olan ihale 18 Aralık 2012 tarihinde saat 14:00'da Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda açık arttırmayla gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için