26 / 07 / 2024

uludağ avea whitefest konserleri

uludağ avea whitefest konserleri

Uni Travel Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar, Bu sene 19-23 ocak 26-30 ocak 9-13 şubatta üç periyot halinde turlarımız var. Şu anda turlarımız dolma aşamasına geldi. 11 bin hedefini tutturacağız gibi gözüküyor." dedi...

Ariston Kombi Avea’lılara özel garanti kampanyası sunuyor!

2 Ocak - 28 Şubat 2015 tarihleri arasında bir Ariston Kombi satış noktasından kombi satın alan tüm Avea’lılara, Avea Kış Festivali kapsamında 250 TL değerindeki 2 yıl ek garanti ücretsiz olarak sunulacak.

Uludağ otellerinde kar yoğunluğu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Uludağ teleferiğinde arıza meydana geldi!

Hafta sonunu Uludağ’da geçirmek isteyen vatandaşlar teleferik seferlerinin saat 08.00’de başlayacağı düşüncesiyle Uludağ’a çıkmak için teleferik istasyonuna akın etti. Ancak teleferikte arıza meydana geldi..

Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları bakanlığa takıldı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'ın yaz turizmine açılma planları 2014 yılında gerçekleşmedi. Yetki karmaşası, otopark ve tuvalet gibi birçok sorunun yaşandığı Uludağ'da istenilen adımlar bir türlü atılamıyor.

Uludağ yolu trafiğe kapandı!

Ağaçların yolu kaplaması nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yetkililer, zeminin yumuşak olduğu yerlerde karların ağırlığına taşıyamayan ağaçların devrildiğini söyledi. Uludağ Yolu bu kez kardan değil, ağaçların yola devrilmesi sonucu trafiğe kapandı.

Uludağlı ihracatçılar 2015 için temkinli hedefler koydu!

Uludağ İhracatçı Birlikleri, dövizdeki hareketler ve çevre ülkelerde yaşanan sorunlar nedeniyle temkinli adımlar atma kararı aldı. Birlikler, bu nedenle 2015 için sadece 1.1 milyar dolarlık ihracat artışı hedefliyor

Uludağ'da oteller kar yağışıyla yüzde 100 doldu!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Hava sıcaklığının eksi 9 derece olduğu zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi, Salih Manav tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi, Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Uludağ otellerinde doluluk yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Uludağ'da mahsur kalan dağcılar kardan ev yaptılar!

Tırmanış için Uludağ’a giden 4 dağcı dönüş yolunda kayboldu. Dağcılar yoğun kar yağışı altında kurtarılmayı beklerken geceyi kendi yaptıkları ‘kardan evde’ geçirdi. Aranan dağcıları AKUT 12 saat sonra kurtardı...

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

uludağ avea whitefest konserleri Haberi

uludağ avea whitefest konserleri


KAYAK merkezlerinde üniversiteli öğrencilere yönelik düzenlenen festivaller bu yıl büyük ilgi görüyor.


Unitravel’in düzenlediği Avea Whitefest’e 15 yıl önce 120 kişi katılırken bu yılki organizasyona 11 bin kişi bekleniyor.


İLK olarak 1999’da 120 kişilik tur olarak başlayan Uludağ gençlik festivali Whitefest 2013’te 10 bin 500 kişiye ulaştı. Jolly Tur’un gençlik markası Unitravel’in düzenlediği Avea Whitefest’e bu yıl 11 bin kişiyi hedeflediklerini ifade eden Uni Travel Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar, 3 dönem olarak düzenlenen festival ile Uludağ’da toplam yatak kapasitesinin 3’te 2’sini kendilerinin doldurduğunu söyledi. Uludağ’da toplam yatak kapasitesinin 3 dönem için 16 bin 500 olduğunu belirten Vardar, “Her sene dört gece beş günlük periyotlarda turumuzu düzenliyoruz. Üniversitelerin sömestr tarihlerine göre ayarlıyoruz. Bu sene 19-23 ocak 26-30 ocak 9-13 şubatta üç...