05 / 05 / 2024

Uludağ İnşaat yöneticileri

Uludağ İnşaat yöneticileri

’Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız’ vaadi ile senet imzalattıkları 217 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Uludağ İnşaat’ın yöneticilerinin yargılanmasına devam edildi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi kuruldu!

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirza Can Bingül tarafından kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörünün büyümesi hız kesti!

S-P Global/CIPS tarafından açıklanan son dakika verilerine göre, İngiltere'de inşaat sektörü Satın Alım Yöneticileri Endeksi (PMI) 50,7 seviyelerine geriledi.

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Hafriyat İnşaat Yıkım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Özyiğit tarafından kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Ayla Ay vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1964 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Ayla Ay, hayatını kaybetti.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin vefat etti!

1948 Vefa Lisesi ve 1954 İTÜ Mühendislik Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi M. Doğan Şahin hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Berrin Calay vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Berrin Calay hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Şemsettin Taptık hayatını kaybetti.

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Uludağ İnşaat yöneticileri Haberi

Uludağ İnşaat yöneticileri

BURSA’da, Seda Sayan’ın reklam filminde oynadığı, ’Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız’ vaadi ile senet imzalattıkları 217 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Uludağ İnşaat’ın yöneticilerinin yargılanmasına devam edildi. Cumhuriyet Savcısı, karar aşamasına gelen yargılamada 6 sanığın dolandırıcılık suçundan 217 kez cezalandırılmasını istedi.


Bursa’da, Seda Sayan’ın reklam filminde oynatıp, konut yapma vaadi ile 217 kişiye senet imzalatıp daha sonra bu kişileri dolandırdığı öne sürülen Uludağ İnşaat’ın yöneticileri Ahmet Toğrul, Rukiye Toğrul, Mehmet Kahraman, Ahmet Kahraman, Ali Şehan, Serdar Öztürk’ünde bulunduğu 10 kişi hakkında, savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. Bu kişiler hakkında ’Dolandırıcılık’ suçundan Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde 3-7 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz sanıklar yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.



Bugün yapılan duruşmada Cumhuriyet Savcısı...