04 / 05 / 2024

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Antalya'da kaçak yapılara geçit yok!

Antalya'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da yakından izlediği çalışmalarda, uydudan bakılıp yapı kayıt belgeleri incelenen ve sıkı saha denetimleriyle tespit edilen kaçak yapılardan 2 bin 100 tanesi yıkıldı.

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

Maçka kaçak yapılardan temizleniyor!

Yaylalardaki kaçak yapıların yıkım çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Maçka Belediye Başkanı Korray Koçhan, yayla turizminin bölge için büyük önem taşıdığına dikkat çekti..

Uludağ'da kaçak yapılar yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak yapıları yıkıyor. Ekipler, kaçak olarak inşa edilen 3 katlı villayı yıktı.

Uludağ ve yamaçlarında yıkılması gereken çok kaçak yapı var!

Yazıma başlarken, Osmangazi Belediyesi'nin kendi hudutları ve yetki alanı içerisinde bulunan Uludağ ve yamaçlarındaki kaçak yapıları yıkma çalışmasını başlatmış olması nedeniyle kutluyorum.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile temeli yıktı.

Uludağ'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde kaçak olduğu tespit edilen bir prefabrik ev ile ev yapılmak için hazırlanan temeli yıktı.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Beytepe’de kaçak yapıya yıkım!

Ankara Çankaya Belediyesi ekipleri, ilçe sınırlarında gerçekleştirdikleri denetimlerle kaçak yapılaşmaya izin vermiyor. Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine kaçak yapıda denetim yapan ekipler yıkım kararını uyguladı.

Uludağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kayak sezonunun sona erdiği Uludağ'da, imara aykırı 800 metrekarelik kaçak yapısı bulunan bir otel, mahkeme kararı ile tahliye edildi. Uludağ'da bu zamana kadar kaçak olarak ek bina yapan 14 otelin 24 bin metrekare alanı yıkıldı.

Uludağ'da kaçak yapı temizliği yapıldı!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi'yi inşa etmek için kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmaya da geçit vermiyor.

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor Haberi

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde ormanlık alanda yapılmış iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.


İş makinesi ile yapılan yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Türkiye'nin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan Uludağ'ın kaçak yapılaşma ile kirletilmesine izin vermeyeceklerini belirterek, "Kaçak olduğunu tespit ettiğimiz yapıların yıkımını bir bir gerçekleştiriyoruz. Kaçak yapılaşma ile mücadelemizi Osmangazi'nin bütün bölgelerinde sürdürerek, modern Osmangazi'yi inşa edeceğiz" dedi. 



Bursa...