19 / 05 / 2024

Uludağ Klima

Uludağ Klima

Uludağ Klima, dokunmatik ekran kliması üretti. Kiosk ya da diğer adıyla dokunmatik ekran kliması üreten Uludağ Klima, sıkışık bir alanda ciddi oranda ısı üreten işlemcilerden kaynaklanan arızaları engellemeyi hedefliyor

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Uludağ Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için çalıştıklarını dile getirdi...

Uludağ Karinna Otel 20 milyon dolara el değiştirdi!

Bursa merkezli Harput Holding'in patronu Muhammed Etkeser, ortağı İsmail Çelik ile beraber Karinna Otel'e talip oldu. Etkeser ve Çelik, Koçoğlu İnşaat ile anlaşmaya varınca, Uludağ'ın meşhur oteli 20 milyon dolara el değiştirdi.

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü apartman satıyor! 3 milyon 774 bin 417 TL!

Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan 26 daireli kangir apartman Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 18 Eylül 2014 günü saat 13:30'da ihale ediliyor.

Klimasan Klima Sanayi SPK onayının alınması raporunu yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş SPK onayının alınması raporunu yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Şirket hakkında bilgilerini yayınladı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş şirket hakkında bilgilerini yayınladı.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Uludağ Klima, dokunmatik ekran kliması üretti!

Uludağ Klima, dokunmatik ekran kliması üretti. Kiosk ya da diğer adıyla dokunmatik ekran kliması üreten Uludağ Klima, sıkışık bir alanda ciddi oranda ısı üreten işlemcilerden kaynaklanan arızaları engellemeyi hedefliyor

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin temmuz ayı ihracatı yüzde 2,4 arttı!

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nin ( UİB ) temmuz ayı ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,43 artış ile 2 milyar 125 milyon dolara ulaştı.

Mustafa Koç yemek yediği kebapçıya klima hediye etti!

İstanbul Çemberlitaş'ta yemek yediği 75 metrekarelik kebapçıda sıcaktan bunalan Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş. Koç da hemen çareyi bulmuş ve kebap evine iki adet klima hediye etmekte bulmuş...

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri 5 şehirde 6 iftar düzenledi!

Düzenlenen 6 iftar yemeği ile toplamda yaklaşık 640 kişi ile bir araya gelen Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri’nin en büyük iftarı ise yaklaşık 300 kişi ile İstanbul Nakkaştepe’de bulunan Bridge Restaurant’ta gerçekleşti.

Uludağ Üniversitesi ilk yerli çamur kurutma makinesini üretti!

OSB'lerdeki arıtma tesislerinden çıkan çamurların kurutulması için yurt dışından makine ithalatı bağımlılığı ortadan kalkıyor. Uludağ Üniversitesi'yle işbirliğine giden Çevre Ekipman AŞ, Türkiye'nin ilk yerli çamur kurutma makinesini imal etti.

Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK'ya başvuru yaptı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima sermaye artışına ilişkin SPK' ya başvuru yaptı.

Klimasan Klima yatırım tamamlama vizesi yaptı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırım tamamlama vizesi yaptı.

Uludağ Klima Haberi

Uludağ Klima

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte AVMler, oteller, terminaller, turizm tesisleri, havaalanları ve kent meydanları gibi sosyal ortamlar; internette gezinmek, bilgi verici yayınlar yapmak ya da reklam oynatmak için büyük ekranlı ve kabin içerisinde barındırılan bilgisayar tabanlı sistemlerle ya da diğer adıyla kiosklarla dolmaya başladı. Bu sistemlerin özellikle de yaz sıcaklarının yaşandığı şu günlerde mutlaka soğutulması gerekiyor. Aksi takdirde kiosk kabininde sıcaklık artıyor ve arızalar oluyor. 


Uludağ Klima İşletme Müdürü Eser Zeybel (üstte), kiosk kabinleri için ürettikleri küçük klimalarla bilgisayar tabanlı sistemlerde olası sorunları önlediklerine dikkat çekiyor. Türkiye’de bu alanda tasarım ve üretim yapan tek firma olduklarını savunan Zeybel, büyük soğutucu cihaz üreticilerinin bulunduğunu, kendilerinin ise minik soğutucular yaptıklarını anlatıyor. Kiosk klimasının standart bir ürün olmadığını ve müşteriye özel imal edildiğini aktaran Eser...