28 / 04 / 2024

Uludağ rezervasyon

Uludağ rezervasyon

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Akkuş, "Tesislerde konaklayanların büyük bölümü öğrenci. Arap turistlerin özellikle bu sene Uludağ 'a olan iIgisi inanılmaz" dedi

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Uludağ'da sömestr rezervasyonları doldu!

Haftasonları günübirlikçilerin de yoğun ilgisiyle dolup taşan, yüzde 95' e varan doluluk oranlarına sahip olan beyaz cennetteki otellerin sömestr tatili rezervasyonları ise şimdiden kapandı.

Uludağ'da pistlere yaya girişleri yasaklandı!

Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı ve geçen hafta yeni sezonunu açan Uludağ'da yeni sezonda, pistlerdeki kazaların önlenmesi amacıyla pist çevreleri ağlarla kapatılacak ve yayaların girişine izin verilmeyecek.

Uludağ'da turizm acenteleri sezonun 19 Aralık'tan önce açılmasını istiyor!

Uludağ'da sezonun 19 Aralık 'ta açılıp 20 Mart'ta kapatılmasına turizm seyahat acenteleri sert tepkili. Turizmciler, kar yağışlarının başlaması nedeniyle sezonun bir an önce açılmasını istiyor.

Uludağ'da kar erken düşünce rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a kar erken düşünce, tesislerde rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı. Kış sezonunun 15-20 Aralıkta başlaması planlanan Uludağ'daki otellerde yılbaşında yüzde 100 doluluğa ulaşılması bekleniyor.

Uludağ'da, Aralık rezervasyonları yüzde 60'a ulaştı!

Birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde, kamu misafirhaneleri hariç 22 özel konaklama tesisinde yaklaşık 6 bin yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, aralık rezervasyonları şimdiden yüzde 50-60'a ulaştı.

Uludağ'da oteller doldu taştı!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Uludağ otellerinde kar yoğunluğu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uludağ Geoteknik ve İnşaat Limited Şirketi, Salih Manav tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi, Oto Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Uludağ otellerinde doluluk yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Ali Ağaoğlu kızı ve eşiyle Uludağ'da buluştu!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, ilk kez bir yılbaşı gecesini ailesi ile birlikte geçirmeyince hafta sonu vakit kaybetmeden soluğu Uludağ'daki eşi Semra Ağaoğlu ve kızları Sena'nın yanında aldı.

Uludağ'da mahsur kalan dağcılar kardan ev yaptılar!

Tırmanış için Uludağ’a giden 4 dağcı dönüş yolunda kayboldu. Dağcılar yoğun kar yağışı altında kurtarılmayı beklerken geceyi kendi yaptıkları ‘kardan evde’ geçirdi. Aranan dağcıları AKUT 12 saat sonra kurtardı...

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Uludağ turizmcilerin yüzünü güldürdü!

En önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a bir günde 50 santimetrelik kar yağdı. Birçok bölgede kar yağışı yolları kapatırken, Türkiye yeni yıla beyaza bürünerek girdi.

Uludağ teleferik hattı yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa'nın en önemli simgelerinden olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ'a ulaştıran teleferik, yarından itibaren Oteller Bölgesi 'ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Uludağ teleferik hattı Oteller Bölgesi’ne yolcu taşımaya başlıyor!

Bursa’da ulaşıma köklü çözümlerle nefes aldıran Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern yüzüyle vatandaşları Uludağ ’a ulaştıran teleferik, Oteller Bölgesi ’ne de yolcu taşımaya başlıyor.

Uludağ'da pistlere yaya girişleri yasaklandı!

Tatilcilerin 'Beyaz Cennet' olarak adlandırdığı ve geçen hafta yeni sezonunu açan Uludağ'da yeni sezonda, pistlerdeki kazaların önlenmesi amacıyla pist çevreleri ağlarla kapatılacak ve yayaların girişine izin verilmeyecek.

Uludağ rezervasyon Haberi

Uludağ rezervasyon

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu. Kamu misafirhaneleri hariç, birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde 22 özel konaklama tesisinde 6500'e yakın yatak kapasitesine sahip Uludağ'da üniversiteliler başta olmak üzere aileleriyle gelen öğrenciler ve Arap turistlerin yoğunluğu dikkati çekiyor. 


'Kar 1 metre 70 santim' Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Uludağ'ın bu yıl kar kalitesi ve ziyaretçi ilgisi bakımından son derece iyi bir sezon geçirdiğini söyledi. 


Akkuş, oteller bölgesinde bir süre önce 3 metre 20 santimetreye kadar ulaşan kar kalınlığının şu anda 1 metre 70 santimetre civarında bulunduğunu belirtti. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere bazı illerden öğrenciler Ağaoğlu...