19 / 05 / 2024

Uludağ tesis projesi

Uludağ tesis projesi

Bursa’da kurduğu 9 km’lik hat ile diğer kentlere model olan Teleferik AŞ, Alanya’da yeni bir teleferik projesine başlıyor. Firma, Uzungöl, Efes-Meryemana, Sürmene ve İstanbul PierreLoti’deki teleferik projelerine de talip oldu.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Uludağ'a dev spor tesisi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Uludağ Oteller 1. Gelişim Bölgesi Spor Tesisi Yaşam Alanı ve Katlı Otopark Projesi hazırlandı.

Uludağ'a Sıhhi Tesis Kompleksi!

Ağır kış koşulları düşünülerek inşa edilen Uludağ Sıhhi Tesis Kompleksi ve tuvaletler mimarisiyle dikkati çekiyor...

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

Türkiye'nin Kanal İstanbul'dan sonraki en büyük 2. projesi başlıyor!

Başkent Ankara’da 6 milyar dolar yatırımla uzay ve havacılık alanında yüksek katma değerli yerli ürünlerin üretileceği HAB kuruluyor. Tesis, Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin en büyük 2. projesi olacak.

Uludağ’da 71 bin metrekarelik yıkım tamamlandı!

Bursa Uludağ’ın yenilenmesi için başlatılan dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar hız kesmeden sürüyor. 71 bin metrekarelik alanda yıkımın tamamlandığı bölgede çalışmaların 2020'de sona ermesi bekleniyor. 

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Ordu’da yeni sosyal yaşam alanları oluşturmak amacıyla birçok projeyi hayata geçiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde başlattığı Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesis Projesi’nin yapım çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Suuçtu Şelalesi'ndeki sosyal tesis inşaatı durduruldu!

Mustafakemalpaşa belediyesince kısa bir süre içerisinde Suuçtu Şelalesinin göbeğine Sosyal Tesis projesi adı verilen inşaat çalışmaları durduruldu.

Sakarya'ya spor tesisi yapılacak!

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Batı Karadeniz'de bin 252 tesis açılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Batı Karedeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında bin 252 tesis açılacak ve 2019 yılı sonuna kadar 18 milyar lira harcanacak. Bununla ilgili çalışmalar sürüyor." dedi.

Uludağ tesis projesi Haberi

Uludağ tesis projesi

Bursa’nın simgelerinden Uludağ’a ulaşımı konforlu hale getiren Teleferik AŞ, 25 milyon euroluk yatırımla tamamladığı teleferik projesiyle diğer illere de örnek oldu. Ülke genelindeki turizm pastasından önemli pay alan turistik bölgeleri de modern ve konforlu teleferiklerle donatacak şirketin bu yılki projesi, Alanya Teleferik. Ayrıca Doğu Karadeniz ve Ege’ye uzanmanın planlarını yapan şirketin ilgi odağı ise İstanbul Pierre Loti ve Mecidiyeköy- Zorlu Center- Altunizade, Uzungöl, Efes-Meryemana ve Sürmene teleferik projeleri. Şu ana kadar 32 milyon euroluk yatırıma imza atan şirket, 3 yıl için 300 milyon euroluk yatırım planlıyor. Teleferik AŞ ayrıca, Uludağ 2. Oteller Bölgesi’ne inşa edilecek İstasyon Tesisi projesiyle de bölgenin kongre merkezi, alışveriş merkezi, spor sahaları, cafe-restoran, açık otopark, WC ve SPA gibi ihtiyaçlarını karşılamaya hazırlanıyor. 



Bursa Teleferik AŞ...