24 / 07 / 2024

Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş

Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş

Ağaoğlu Grubuna ait otel ve sosyal yapıların yıkımına karşı alınan yürütmeyi durdurma kararı, Orman ve Su İşleri Bakanlığının itirazı üzerine kaldırıldı

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Khantoumani ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Uludağ Sarıalan Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Uludağ’ın her mevsim cazibe merkezi olmasına yönelik projelerine bir yenisini ekliyor. Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Sarıalan Eğitim Merkezi, çok yakın bir zamanda gençlerin hizmetine sunulacak.

Alkoclar'dan Uludağ'a üçüncü otel!

60 yıldır turizm ve otelcilik sektöründe olan Alkoçlar Grubu, Uludağ'da üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor.

Bursa Uludağ'a 3 yeni otopark geliyor!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi olmasına rağmen özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’da, parklanma sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor.

Uludağ'a 3 yeni otopark yapılacak!

TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan ve özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’daki otopark sorunu çözülüyor.

Bursa Uludağ yeni yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla artık yaz aylarında da gelinmesi gereken önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Uludağ'da 11 turizm tesisinin yapımına 2016’da başlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden 'Beyaz cennet' Uludağ'da hem yaz, hem de kış turizminin canlanması amacıyla 11 yeni turizm tesisinin projesini hazırladı. Tesislerin yapımına 2016’da başlanacak.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş Haberi

Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Uludağ'da orman alanına kaçak yapı inşasına ilişkin yürüttüğü hukuk mücadelesini kazandı. Ağaoğlu Grubuna ait otel ve sosyal yapıların yıkımına karşı alınan yürütmeyi durdurma kararı, Bakanlığın itirazı üzerine kaldırıldı. Binalar Bakanlığa teslim edilirken, Ağaoğlu Grubu da davadan feragat etti. 

     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Uludağ 1. Gelişim Bölgesi Kurtkaya mevkisinde Uludağ Tur-Uludağ Turizm ve Tic. A.Ş. tarafından işletilen Ağaoğlu Otel ile ilgili Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bölge Müdürlüğünce başlatılan süreç tamamlandı. 

     Süreç, Bakanlık Bölge Müdürlüğünün, 2012'de söz konusu şirketin tahsis alanı dışında, ormanlık araziye aralarında otelin de yer aldığı 5 ayrı izinsiz inşa edilmiş yapının bulunduğunu raporlaması üzerine başladı. 

     Ardından Taşınmaz Mal Zilyedliğine Yapılan Tecavüzlerin Önlenmesi Hakkında Kanun kapsamında, Osmangazi Kaymakamlığına...