06 / 05 / 2024

uludağda kalacak yerler

uludağda kalacak yerler

Uludağ'ın yalnız kışın değil, yaz aylarında da turizme katkı sağlaması için başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

İstanbul hakkında bilmeniz gerekenler! İstanbul’un kaç ilçesi var? İstanbul’da gezilecek yerler nereler?

İstanbul, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biridir. İstanbul, tarih boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış büyüleyici şehir bir tarihi yapısı olan ve bugün Türkiye'nin ekonomik, kültürel ve sosyal hayatının merkezi durumundadır. 

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi? Mirasçılık belgesi ile tapuda satış yapılır mı?

Miras kalan ya da kalacak olan mallara dair pek çok kişinin sorusu bulunmaktadır. O sorulardan en bilineni de mirasın devri ve satış işlemleridir. İşte detaylar!

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Uludağ'da kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Doğa harikası ormanlara yasak olmasına rağmen Uludağ, betona boğuldu. Osmangazi Belediyesi ekipleri yasak yapıları yıkıyor. Ancak yıkılan beton yapılara ait molozlar olduğu yerde duruyor.

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

Çorlu Önerler Mahallesi'nin imar planları askıya çıktı!

Çorum Önerler Mahallesi'nin imar planı çalışmaları tamamlanıp askıya çıkarıldı. Plan notları 1 ay boyunca askıda kalacak.

Yenisahra ve Barbaros imar planlarında müjde!

Ataşehir Belediyesi 28 Mart perşembe günü Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri'nin 1/1000 Ölçekli I. Etap Revizyon Uygulama İmar Planı'nı askıya çıkardı. Plan, 30 gün süre ile askıda kalacak.

Derince Millet Bahçesi'nin imar planı askıda!

Derince İsmetpaşa Stadı yıkıldı. Stadın yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi için hazırlanan 1/1000’lik imar planları askıya çıktı. Planlar 1 ay süreyle askıda kalacak... 

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

uludağda kalacak yerler Haberi

uludağda kalacak yerler

Türkiye'nin en büyük ve önde gelen kış ve doğa sporları merkezlerinden olan Uludağ'ın yalnız kışın değil, yaz aylarında da turizme katkı sağlaması için başlatılan alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.


Türkiye'nin önemli turizm değerlerinden olan ancak, sadece kışın faydalanılabilen Uludağ'ın yılın 12 ayı değerlendirilmesi için dört koldan çalışılıyor. 


Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında oteller bölgesinde bu yazın başında başlatılan alt yapı çalışmalarının önümüzdeki yaza yetiştirilmesi hedefleniyor.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, manastırından kayak merkezlerine pek çok özelliği, güzelliği ve birikimi olan Uludağ'ın 12 ay aktif olması için çalıştıklarını söyledi. 


Bu kapsamda başladıkları alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini belirten Altepe, ''Bunun yanı sıra su, kanalizasyon, yağmur suyu, depolar ve arıtma...