05 / 05 / 2024

Uludağda otel ve tesisler

Uludağda otel ve tesisler

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 milyar lirayı bulan projelerle Bursa 'yı geleceğe hazırladıklarını belirtti.

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Kırklareli Vize'deki Monopetra Otel ve arsası satılıyor! İhalesi 17 Temmuz'da! 

Kırklareli Vize Belediye Başkanlığı, Kırklareli ili, Vize ilçesi Mehmet Akif Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası satılıyor. Peki Vize'de yer alan Monopetra Otel'in ve arsasının fiyatı ne kadar? 

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meri Grup Otel Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karaca tarafından kuruldu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Suit Otel Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Deregözü tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Uludağda otel ve tesisler Haberi

Uludağda otel ve tesisler

Veysel Eroğlu, Uludağ'dan sulama tesislerine, kestaneden analığa kadar pek çok alanda devprojeler gerçekleştireceklerini kaydetti.Orman ve Su İşleri Bakara Veysel Eroğlu, 12 yılda Bursa'ya 2 milyar liralık yatınm yaptıklarını, önümüzdeki dönemde bu yatırımların 16 milyar liraya çıkacağını belirtti. 




ULUDAĞ'DA OTEL VE TESİSLER YENİDEN İNŞA EDİLECEK 

Uludağ'ı Türkiye ve dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri haline getirmek için büyük yatırımlar gerçekleştireceklerini ifade eden Eroğlu, otel ve tesislerin imar planına göre yeniden inşa edileceğini kaydetti. Uludağ Milli Parkı'na 52 kır evi ve botanik bahçesi yapılacağını açıklayan Eroğlu, sulamaya da büyük önem verdiklerini ifade etti. 



BURSA'DA SULANMADIK ARAZİ KALMAYACAK 

"Bursa'da sulanmadık arazi bırakmayacağız' ' diyen Eroğlu, Bursa'ya 44 baraj gölet ve sulama tesisi yapılacağı müjdesini verdi. Eroğlu şöyle konuştu:"1000 Günde 1000 Gölet ve Sulama (GÖL-SU) Projesi'nden Bursa...