02 / 05 / 2024

uludağda otopark sıkıntısı mı yaşanıyor

uludağda otopark sıkıntısı mı yaşanıyor

Türkiye 'nin gözde kış turizm mekanlarından olan Bursa Uludağ, otopark alanlarının yetersizliğiyle dikkat çekiyor. Özellikle günü birlik tatilcilerin hafta sonları zirveye çıkmasıyla park yerleri doluyor.

Deprem bölgesinde inşaat sektöründe işçi sıkıntısı çok büyük! 

Deprem bölgesindeki illerde inşaat faaliyetleri devam ederken bu illerin bir yandan toparlanması için mevcut iş yerleri de 6 Şubat öncesine dönmeye çalışıyorlar. Yoğun göç veren şehirlerde işçi sıkıntısı da artarak devam ediyor. İşverenler şehir dışından getirdiği işçileri otellere yerleştiriyor.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

İstanbul'daki bankalarda kiralık kasa sıkıntısı!

İstanbul'daki bankaların genelinde kiralık kasa sıkıntısı yaşanmaya başladı. Kasa kiralamak için bankalara başvuranlar "kiralık kasamız yok" cevabıyla karşılaşıyor. Peki bu sıkıntının nedeni ne? Bu sıkıntı sadece Türkiye genelinde mi? İstanbul'da mı? İşte sorunun cevabı haberimizde...

Doğal gaz sıkıntısına karşı dünya alarmda, sıcak suya sınırlama gelebilir

Dünyada doğal gaz sıkıntısına karşı alarma geçildi. Doğal gaz konusunda açıklama yapan ülkelerden biri de Almanya oldu. Almanya'da Hamburg Eyalet Çevre Senatörü Jens Kerstan, doğal gaz sıkıntısının baş göstermesi durumunda özel haneler için sıcak su sınırlamasını gündemde tuttuklarını belirtti.

Van'da konut sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor!

Van sakinleri kent genelindeki konut sıkıntısı nedeniyle dert yanıyor. Bölge sakinleri imar nedeniyle sıkıntıların yaşandığını söylüyor. 

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Kanal İstanbul'un inşaatı nedeniyle İstanbul'da yaşanacak sıkıntılar mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'nin inşaatı süresince İstanbul trafiğinde yaşanacak sıkıntılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acil toplanma alanlarıyla ilgili İstanbul sıkıntıdadır!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul depremi ile ilgili "Acil toplanma alanlarıyla ilgili şehrimiz sıkıntıdadır, nokta" ifadelerini kullandı...

Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor. Bizim görevimiz bu sorunu çözmek." diye konuştu...

Şırnak'ta imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısı çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısını çözdüklerini söyledi...

İzmir Kemalpaşa'nın konut alanı sıkıntısı çözülmeli!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Geri Kazanım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi"nin hayata geçmesi için her türlü desteği vereceğini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na ise, ilçedeki konut alanı sıkıntısını çözme çağrısında bulundu. 

Döviz kiralarının TL'ye dönmesi sıkıntıları çözecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Döviz kiralarının TL'ye dönmesi sıkıntıları çözecek" dedi.

uludağda otopark sıkıntısı mı yaşanıyor Haberi

uludağda otopark sıkıntısı mı yaşanıyor


Uludağ'da kayak sezonunun açılmasıyla birlikte otopark çilesi de başladı. Türkiye'nin gözde kış turizm mekanlarından olan Uludağ, otopark alanlarının yetersizliğiyle dikkat çekiyor. Özellikle günü birlik tatilcilerin hafta sonları zirveye çıkmasıyla park yerleri doluyor. Çevre illerden turlarla gelen vatandaşlar, araçlarından inerek, oteller bölgesine yürüyerek çıkmak zorunda kalıyor. 


Çanakkale'den günü birlik turla Uludağ'a ziyaretçi taşıyan Yaşar Kamacı, "Park yeri konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Özel araçların yukarıya çıkışma izin verilirken, günü birlik gelen tur araçlarının çıkışma izin verilmiyor. Günü birlik ziyaretçilere karşı takınılan bu tavır hoş değil. Yetkililerin acilen buna çare bulmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu. 


20 BİN GÜNÜ BİRLİKÇİ 

Öte yandan, Uludağ oteller bölgesine hafta sonu 3 bine yakın otomobil, 140 otobüs, 30 adet büyük otobüs geliyor. 2 günde 20 bine yalan günü birlik ziyaretçinin giriş...