29 / 04 / 2024

Uludağda turizm

Uludağda turizm

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Uludağ'da turizmcinin yüzü güldü!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, uzun zamandır etkili olan kar yağışının ardından güneşin yüzünü göstermesi, tatilcilerin yüzünü güldürdü.

Uludağ'a ziyaretçi akını!

TÜRKİYE 'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 160 santimetreye ulaştı. Yılbaşı tatilinin uzatılmasıyla Bursa'dan zirveye günübirlikçi akını oldu.

Uludağ turizmcilerin yüzünü güldürdü!

En önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'a bir günde 50 santimetrelik kar yağdı. Birçok bölgede kar yağışı yolları kapatırken, Türkiye yeni yıla beyaza bürünerek girdi.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe, Bağlar Başı Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elifnisa Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Göcenli tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Hal Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kono İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recepali Berber, Serdar Berber, Ömer Berber, Nihat Koyanoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Pendik'de kuruldu.

A3 Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A3 Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Adem Temiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ahmet Tuzlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. açıldı!

Zanonwhıte Sand Group Gıda Turizm Makina İnşaat İlaç İthalat İhracat San.ve Tic.Ltd.Şti.Alray Turizm Şb. Ahmed Y.A. Abuası Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Emlak İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Altun tarafından 200 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Sultangazi, Gazi Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Threeway İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulazız S N B Almutaırı ve Thamer S N E Almutaırı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zengi 1 milyon TL sermaye ile 28 Ocak'ta Arnavutköy, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Group Gıda Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kalbitaş ve Semra Altun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, 916. Sokak'ta kuruldu.

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ridvan Kahvecioğlu ve Erol Ertuğrul ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi'nde kuruldu.

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yahya Aydın İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yahya Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emha Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Turgut, Abdulhamit Aras, Rıdvan Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Uludağda turizm Haberi

Uludağda turizm

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor. Her şey dahil konaklama ücretini 180 liraya düşürdük. Kayak yapmanın tam zamanı" dedi.



Türkiye'nin önemli kış turizm merkezi Uludağ, bu yıl bereketli bir sezon geçirdi. 'Beyaz cennet'te halen devam eden kar yağışı ise hem açık kalan işletmelerin hem de kayak keyfi yaşamak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Uludağ'daki konaklama tesislerinin tamamına yakını sezonu kapatsa da Ağaoğlu ve Alkoçlar hizmet vermeye devam ediyor. Kişi başı 450 lira olan konaklama ücreti ise 180 liraya çekilmiş durumda… 


Hem genel olarak Uludağ'ın hem de Ağaoğlu'nun bu yıl tamamen dolu ve keyifli bir sezon geçirdiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, nisan ayı gelmesine rağmen...