08 / 05 / 2024

Ulugöl temizlik çalışmaları

Ulugöl temizlik çalışmaları

Türkiye'nin 36'ncı tabiat parkı ilan edilen, kış ve sonbahardaki manzarasıyla görenleri adeta büyüleyen Ulugöl'de oluşan çevre kirliliği, Gölköy Kaymakamlığı ile Gölköy Belediyesinin yürüttüğü ortak çalışma sonucu temizlik ve dalgıç ekiplerince temizlendi

Togg açıkladı! Togg’un üçüncü modeli T8X için çalışmalar başladı...

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, bir yıl önce çalışmalarına başladıklarını T10F'yi ocak ayında sergilediklerini kaydederek, "Şimdi aynı şekilde T10F'nin sonrasının da çalışmalarını yapıyoruz, yani hep söylediğimiz B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz." dedi.

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor!

2020 yılında çalışmaların başladığı Bahçeşehir-Halkalı Marmaray Ring Tren Hattı projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Yasin Kartoğlu, Marmaray'a ulaşımın kolaylaşacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Şahinbey Mecidiye Han'daki restorasyon çalışmaları hızlandı!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Şahinbey Belediyesi, Mecidiye Han’daki restorasyon çalışmalarını hızlandırdı.

Beykoz Belediye Meclisi Eylül ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi bir aylık tatilden sonra çalışmalarına yeniden başladı.

Kastamonu Pompeiopolis Antik Kenti'nde kazı çalışmaları başladı!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesi Zımbıllı Tepe mevkisinde, tarihi Paflagonya bölgesinin başkenti Pompeiopolis Antik Kenti'nde 2016 yılı kazı çalışmaları başladı.

Seydişehir'de Tarıma Dayalı İhtisas Organize Hayvancılık çalışmaları başladı!

Tutal, İhtisas Organize Hayvancılık Bölgesi olan Gökçehüyük-Taraşçı Mahalle sınırları içinde bulunan mera vasfındaki 425 hektar alan üzerinde Plana Esas Jeolojik-Jeoteknik çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Ayvacık Keyf-i Seyyah Evi'nin yapım çalışmalarında sona gelindi!

Turizm Bölgesi olan Ayvacık İlçesinde çalışmalar hızla sürüyor. İlçenin Orhangazi Mahallesi'nde vatandaşın muhteşem doğa eşliğinde çaylarını yudumlayıp keyifli sohbet etmelerine imkan sağlayacak olan Keyf-i Seyyah Evinin yapım çalışmalarında sona gelindi.

Gaziantep Şehitkamil'de hafriyat temizlik çalışmaları yapılıyor!

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan hafriyatları temizleyerek görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyor. Yapılan hafriyat temizlik çalışmaları memnuniyetle karşılandı.

Diyarbakır'da yol çalışmalarına 145 milyon yatırım yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl yol çalışmalarına 145 milyon lira yatırım yaparak, kent merkezinde 170 kilometre yol asfaltladı, kırsalda 2 bin kilometre yol çalışması yürüttü, 42 kilometre yeni yol açtı, 16 menfez yaptı.

Ulugöl temizlik çalışmaları Haberi

Ulugöl temizlik çalışmaları


Türkiye'nin 36'ncı tabiat parkı ilan edilen, kış ve sonbahardaki manzarasıyla görenleri adeta büyüleyen Ulugöl'de oluşan çevre kirliliği, Gölköy Kaymakamlığı ile Gölköy Belediyesinin yürüttüğü ortak çalışma sonucu temizlik ve dalgıç ekipleri tarafından temizlendi.


Dönemin Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından 2009 yılında Türkiye'nin 36'ncı tabiat parkı ilan edilen Ulugöl'de piknikçilerin çöplerini çevreye ve suya atması kirliliğe neden olmuş, oluşan kirlilik ise başta piknikçiler ve gurbetten gelen ziyaretçiler olmak üzere yöre halkını rahatsız etmişti. 


Ulugöl'deki çevre kirliliğinin basına yansıması üzerine Gölköy Kaymakamlığı ile Gölköy Belediyesi ortak çalışma kararı aldı. Ulugöl'e belediye temizlik ekipleri ile Ordu Su Altı Topluluğu (ORSAT) üyesi dalgıç ekipleri getirildi. Yaklaşık 20 kişilik ekip, 4 saat süren çalışma sonucu göl ve çevresini temizlemeyi başardı. 


Gölköy Kaymakamı İsa Bolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...